Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR 'ŠPIJUN'

'Pepe Reina nam je otkrio da Porto igra vrlo različito kod kuće i u gostima'

\'Liverpool\'s goalkeeper Pepe Reina is pictured during their UEFA Europa League football match Sparta Prague vs Liverpool FC in Prague on 17 February, 2011.     AFP PHOTO / JOE KLAMAR\'
AFP
22.04.2015.
u 09:45

'Trebali smo promijeniti naš napad. To smo i učinili. Imali smo puno više prostora u napadačkoj trećini terena.'

U akciji "demontaže" Porta u četvrtfinalu Lige prvaka, Bayern je imao svog posebnog agenta. Bavarci su na kraju i višestruko nadoknadili minus iz prve utakmice (1:3), Portugalce su s ukupnih 6:1 ispratili iz Allianz Arene, a u tome im je pomogla i analiza pričuvnog vratara Pepea Reine.

Tu taktičku prednost Guardioline momčadi otkrio je napadač Thomas Müller.

"Reina je bio naš 'špijun', lani je s Napolijem igrao protiv Porta i kazao nam kako  je to momčad koja igra vrlo različito kod kuće i u gostima", kazao je Müller koji je sinoć postigao svoj šest gol u Ligi prvaka ove sezone i s ukupno 27 golova postao najbolji njemački strijelac u tom natjecanju.

"Trebali smo promijeniti naš napad. To smo i učinili. Imali smo puno više prostora u napadačkoj trećini terena. U nastavku više nismo radili veliki pritisak, bili smo umorni nakon prvog dijela", dodao je Müller koji je zabio za vodstvo Bayerna 4:0 već u 35. minuti utakmice.

Kod pogotka imao je i malo sreće, lopta se odbila od Portovog igrača i prevarila vratara Fabiana. "Bio je to vrhunski udarac, zar ne? Poslušao sam savjet trenera naše druge momčadi koji uvijek govori: 'Ako ne znaš što ćeš s loptom, 'opali' po golu!' Tako sam i napravio", dodao je Müller.

>> Barcelona zabila tisuću pogodaka u Ligi prvaka, a Thomas Müller ušao u povijest

Komentara 3

Avatar Bakunin
Bakunin
10:11 22.04.2015.

Bayern zaista ima biti na što ponosan,pobijedili su tuljane u rangu NK Maribora!Alo sve im je to uzaludno jer injih kao i ostale na kraju čeka kazna u obliku Barcelone!Ako ostanu zdravi Barcelonin napad može bez problema igrati i bez obrane tu mašineriju ne može nitko zaustaviti ,a najmanje Bayern!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije