Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide kod sunarodnjaka?

Talijani tvrde: Totti napušta Romu i seli u hit engleskog prvenstva!

Francesco Totti
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.03.2016.
u 13:05

Tvrde da će Princ Rima na kraju sezone napustiti klub i preseliti na Otok kod sunarodnjaka Claudija Ranierija koji je s Leicesterom nadomak naslova.

Nastavak karijere legende Rome Francesca Tottija još uvijek je pod znakom pitanja. U siječnju je njegova supruga Ilaryja Blasi izjavila kako se bliži kraj, da će u rujnu imati 40 godina i da bi na kraju ove sezone mogao okončati karijeru. No, nekoliko dana potom Il capitano je u rođendanskoj čestitci talijanskom izborniku Antoniju Conteu poručio da bi mogao igrati još dvije godine.

U svakom slučaju čini se kako su mu dani odbrojeni u njegovoj Romi, jedinom klubu za kojeg je igrao. Trener Luciano Spalletti daje mu sve manje prilika za igru, a predsjednik James Pallotta najradije bi mu dodijelio neku funkciju u klubu, i to izvan travnjaka.

– Totti ima 39 godina i mnogi misle da više ne može igrati. Njegova glava govori jedno, a tijelo drugo. Rekao sam mu da može ostati u klubu još 30 godina u drugoj ulozi, ali na meni je golem pritisak da mu ponudim novi ugovor – kaže Pallotta.

Talijanski mediji pak tvrde da će Princ Rima na kraju sezone napustiti klub i preseliti na Otok kod sunarodnjaka Claudija Ranierija koji je s Leicesterom hit engleskog prvenstva te je sve bliži naslovu. Uz lisice, za Totija su zainteresirani i neki klubovi iz MLS-a, a najviše se spominje Miami, čiji vlasnik je Paolo Maldini, a trener Alessandro Nesta.  

>>Totti je trebao prestati igrati dok je bio važan dio momčadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije