Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA IM ČAST

Svijet bruji o ovom potezu Japanaca: Mnoge su ostavili bez teksta

Japan
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
03.07.2018.
u 10:50

Nisu samo njihovi navijači oduševili svijet, napravili su to i igrači.

Japan je do 69. minute imao velikih 2:0 protiv Belgije, no na kraju su u nevjerojatnoj završnici izgubili 3:2.

Svijet su oduševili njihovi navijači koji su nakon utakmice podijelili poklone belgijskim fanovima, a onda po običaju i očistili nered iza sebe na stadionu.

No, svijet su oduševili i njihovi igrači, koji su potpuno očistili svlačionicu nakon utakmice.

Ostavili su i poruku na ormariću usred svlačionice i to na ruskom: 'Spasibo' (hvala).  Domaćini, ali i mnogi drugi su ostali bez teksta.

Japan
1/18

Komentara 15

5S
505.scrtom
11:14 03.07.2018.

Divim se tim Japancima,to je jedan od najkulturnijih naroda na svijetu.Uz to među najrazvijenijih i najpametnih naroda.Njeguju svoje stare običaje a istovremeno korače brzim koracima u budućnost.Pokazali su uz to da znaju igrati nogomet.

JF
jfk
11:23 03.07.2018.

Mene je fasciniralo kad su mi pričali kako je Tokio čist, a nemaju kante za smeće na ulici. Nadam se da ću jednom otići tamo kao turist.

Avatar prahrvat
prahrvat
11:58 03.07.2018.

Zašto stalno ovi naslovi "Svijet bruji...", "Internet poludio..." ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije