Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOK NAPAD

Neymar na udaru: To je sramota za nogomet, ovo nije sport za klaunove

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.07.2018.
u 09:52

– Nisam taj koji mora pričati o tome. Mene je samo boljelo, prljavo mi je stao na nogu, daleko od igre i izvan terena – rekao je Neymar

Brazil je na krilima Neymara s 2:0 pobijedio Meksiko. Najbolji igrač Selecaa prvo je zabio, a onda i asistirao Firminu za potvrdu pobjede.

– Pričali su više nego što su trebali i sad idu kući – rekao je Neymar koji se osvrnuo i na situaciju iz drugog poluvremena kada ga je nagazio Layun.

– Nisam taj koji mora pričati o tome. Mene je samo boljelo, prljavo mi je stao na nogu, daleko od igre i izvan terena – rekao je Neymar pa zaključio:

Neymar
1/8

– Mislim da su kritike uoči utakmice imale namjeru da me dekoncentriraju. Ne marim mnogo ni za kritike ni za pohvale. Nisam do sada pričao s novinarima jer je mnogo onih koji vole pričati, koji se vole hvaliti, a ja svoje odradim na terenu. Ovdje sam da pobjeđujem i nadam se da mogu biti još bolji. Znao sam da će mi trebati vremena da uhvatim ritam, već danas se osjećam mnogo bolje.

Meksički izbornik Juan Carlo Osorio tvrdi pak da su suci bili na strani Brazila.

– Moje je mišljenje  da su suci u potpunosti bili na strani Brazila. Njihovi su napadači stalno tražili nekakav kontakt i prekršaj, a suci su ih neprestano štitili. Mislim da je suđenje utjecalo na ishod – rekao je Osorio pa dodao:

– Šteta je što je mnogo vremena potrošeno na jednog igrača. To je prava sramota za nogomet. Izgubili smo naš stil igre u drugom dijelu zbog sučeva stila. Previše prekida igre i mojim igračima to je dojadilo. U jednom trenutku je bilo četiri minute prekida i to je užasan primjer za nogomet i svu djecu. Ovo je sport za jake, sport za odrasle i ne bi trebalo biti mjesta za klaunove.

Komentara 32

Avatar Django
Django
10:18 03.07.2018.

Samo se pitam, kada bi ovi navodno macho tipovi, poput Ronalda ili Neymara igrali rukomet, na što bi to sličilo.

TT
TTjac
11:36 03.07.2018.

Svi izgledaju ko klaunovi. Tetovirani, depilirani, isfrizirani, našminkani....po ničemu se ne razlikuje od ostalih tetkica.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:18 03.07.2018.

plače kao mala curica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije