Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

Srna: Žao mi je Kalinića, ali zaslužio je isključenje

\'27. 08. 2008., Zagreb - U trecem pretkolu Lige prvaka igra nk Dinamo protiv nk Sahtar iz Donjecka, Ukrajina. Dinamo treba stici Sahtarovu prednost iz prve utakmice od 2:0, da bi se plasirali u Ligu
Marko Lukunic/VLM/PIXSELL
14.08.2011.
u 11:25

Burno je bilo u utakmici šestog kola ukrajinskog prvenstva, barem za hrvatske nogometaše.

Nikola Kalinić dobio je crveni karton nakon čega se Darijo Srna verbalno sukobio s njegovim trenerom.

- Nije bilo razloga da protestira. Čemu kriviti suca kada je Kalinić zaslužio crveni karton? - rekao je hrvatski kapetan tamošnjim medijima nakon što se suprostavio Juandeu Ramosu.

Kalinić je, nakon što je zabio pogodak u debiju za Dnjipro, zbog laktarenja zaradio drugi žuti karton i napustio igru.

- Žao mi je što je isključen, osobito jer je zabio lijep pogodak, no i dalje mislim da je trebao biti - zaključio je Srna čiji je Šahtar na kraju slavio sa 3:1.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
01:25 15.08.2011.

Bravo SRNA, potpuno si u pravu. Šta ne nauči taj glupan Kalinić ponašanja? Nije mogao igrati u lošem klubu Engleske, a sada se kur...po Ukrajini, smeće!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije