Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra otvorenje

Srbi hvale dvoranu, razveselio ih povik "Srbija je najbolja" usred Splita

rukomet
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.01.2018.
u 20:44

- Hrvatska je dobra ekipa, imaju pritisak domaćeg terena, ali će imati i podršku Europskog rukometnog saveza kao organizator.

Rukometaši Srbije odradili su u 18:30 trening u Spaladium Areni, u kojoj će sutra odigrati prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Protivnik će im biti Hrvatska, koja je jedan od glavnih favorita za naslov.

Srbi protiv nas ulaze kao autsajderi, ali sigurno se neće predati, već nam pripremaju i neka taktička iznenađenja. Ipak, uvjereni smo da Lino Červar i naši igrači to neće dopustiti.

Srbi su početak treninga otvorili za medije pa su tako srbijanski mediji prepričavali dojmove. U svojim izvještajima su pisali da im dvorana iznutra izgleda prelijepo, a jedna inače uobičajena stvar ih je prilično razveselila.

rukomet
1/16

Naime, kao što to rade sve reprezentacije, okupili su se na centru, a izbornik Jovica Cvetković igrače je upitao "Tko je najbolji", na što su mu oni glasno uzvratili: "Srbija". 

Novinarima je to očito bilo zanimljivo pa primjerice Blic to stavlja u naslov: Kad u Splitu zagrmi: "Tko je najbolji? Srbija!"

No, vratimo se rukometu. Spomenuta utakmica na rasporedu je sutra u 20:30.

- Hrvatska je dobra ekipa, imaju pritisak domaćeg terena, ali će imati i podršku Europskog rukometnog saveza kao organizator. Pobjeda nad Hrvatskom ne donosi naročitu prednost, naprotiv. U situaciji gdje su oni domaćini, može nam se dogoditi da pobijedimo Hrvatsku, a onda izgubimo od Švedske i Islanda i ispadnemo, rekao je uoči početka EP-a izbornik Srbije.

Komentara 21

Avatar tomas_R
tomas_R
22:35 11.01.2018.

A od svih turaka su mi svrbi naj smijesniji.

DU
Deleted user
22:19 11.01.2018.

Jedva cekam da ova utakmica prode pa da sa svih mogucih portala, a poglavito ovog, prestane vristanje, opancari rekli ono, rekli ovo, vikali ono... Koga briga sto oni govore, rade vicu, i sl. Kako ce VL sutra biti tuzan kad im izgubi njihova repka.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
21:23 11.01.2018.

smrdija smrdija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije