Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči EP-a

Izbornik Srbije: Hrvatska će sigurno imati podršku EHF-a

Jovica Cvetković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
11.01.2018.
u 17:41

Cvetković je u pet pripremnih susreta doživio pet poraza, a u četvrtak je objavio konačan popis od 16 igrača

Hrvatska je dobra ekipa, imaju pritisak domaćeg terena, ali će imati i podršku Europskog rukometnog saveza kao organizatori, izjavio je po dolasku u Split izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković

Hrvatska i Srbija igraju u petak u 20.30 sati u Splitu na startu Europskog prvenstva kojemu je Hrvatska domaćin. Cvetković je po dolasku u Split u četvrtak izjavio da se ne bi ovoliko pričalo o utakmici Hrvatska - Srbija "da situacija između dvije zemlje nije zategnuta".

"To je stvar politike, stalno se priča o pritisku koji imaju Hrvati, ali imamo ga i mi. Igramo protiv Hrvatske u Splitu, a mediji s obje strane nešto čačkaju, svi bi nešto interesantno pa smo jako oprezni u izjavama. Nije problem što mi mislimo, između naših reprezentacija nema ništa loše, jer su to sportaši, ali znamo kako je u politici. Ne traži se ništa pozitivno, traži se nešto loše i zato bih volio da nemamo kontakte ni s kim prije utakmice", izjavio je srpski izbornik, dodavši:  

Jovica Cvetković
1/18

"Pobjeda nad Hrvatskom ne donosi naročitu prednost, naprotiv. U situaciji gdje su oni domaćini, može nam se dogoditi da pobijedimo Hrvatsku, a onda izgubimo od Švedske i Islanda i ispadnemo".

Cvetković je u pet pripremnih susreta doživio pet poraza, a u četvrtak je objavio konačan popis od 16 igrača na kojemu ipak nema iskusnoga pivota Rastka Stojkovića.

"Stojković mjesec dana nije trenirao zbog ozljede, nespreman je i ne želim riskirati njegovu budućnost. Zato apeliram na njegov klub da mu omogući operaciju i liječenje", kazao je Cvetković. 

Srbiju će na EURU predstavljati vratari Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević, lijeva krila Dobrivoje Marković i Nemanja Ilić, desna krila Darko Đukić i Bogdan Radivojević, lijevi vanjski Petar Đorđić, Milan Jovanović i Nemanja Obradović, srednji vanjski Žarko Šešum, Petar Nenadić i Stefan Vujić, desni vanjski  Nemanja Zelenović i Marko Vujin te kružni napadači Mijajlo Marsenić i Bojan Beljanski.

Komentara 6

MO
matK.O.
19:59 11.01.2018.

već su suci krivi,a još nije ni počelo..dobro je,tresu se gače.

DU
Deleted user
19:43 11.01.2018.

To sudiš po vašem prvenstvu jer ste imali jaku podršku sudaca i EHFa u Srbiji na prvenstvu.I dajte više te ratne retorike i huškanja maknite sa tribina i sporta.Ljudi igra se rukomet a ne ide u rat.Neka pobjedi bolji u feer play.

MA
marevr
18:15 11.01.2018.

olanite se već dizanja tenzija oko ove utakmice jer je to sport. vi samo ovako sisite mržnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije