Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sredio' ligamente koljena

Službeno je: Rio Ferdinand propušta SP

Rio Ferdinand
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
04.06.2010.
u 17:38

Na službenim stranicama Engleskog nogometnog saveza potvrdili su kako će Ferdinand van terena biti četiri do šest tjedana.

Jedva da su stigli u Južnu Afriku, a Englezi su već u nevolji. I to kakvoj! Na prvom im se treningu ozlijedio kapetan Rio Ferdinand. Stradali su mu ligamenti koljena...

U petak predvečer stigla je potvrda na službenim stranicama FA-a gdje stoji kako braniča neće biti od četiri do šest tjedana.

- Ovo su užasno loše vijesti. Momčad je veoma razočarana i tužna zbog Rija - kazao je izbornik Capello.

Ferdinand je koljeno ozlijedio kada je krenuo za loptom koju mu je poslao Emile Heskey. Umjesto njega u Južnu Afriku doletjeti Tottenhamov Michael Dawson koji se u Londonu već pakira.

Branič Manchester Uniteda u veljači je preuzeo kapetansku traku od Johna Terryja kojem je ona oduzeta zbog neprimjerenoga privatnog života. Novi kapetan trebao bi biti Liverpoolov Steven Gerrard.

Ovo je još jedan ''čavao u lijes'' Ferdinandovoj godini. Zbog ozljede leđa protekle je sezone tek 21 put nastupio za Fergusonovu momčad.

Inače, i vratar David James propustio je trening, no Capello naglašava da je riječ tek o manjim problemima s koljenom.

Komentara 1

JU
▄▀▄▀JUMPEṚ
20:07 04.06.2010.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije