Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA All-Star

Sjajni Dario Šarić u društvu Jokića, Porzingisa i Sabonisa

Dario Šarić
Reuters/PIXSELL
17.02.2017.
u 00:14

Šarić će u New Orleansu braniti boje selekcije Svijeta.

U predvečerje svog prvog (duboko vjerujemo ne i posljednjeg) nastupa na All-Star Weekendu, Dario Šarić još jednom je igrao odlično i u potpunosti opravdao poziv da nastupi u utakmici najboljih NBA novaka prve i druge godine.

U porazu na gostovanju kod Boston Celticsa (108:116), najbolji igrač Sixersa bio je upravo 22-godišnji Šibenčanin koji je uknjižio 20 koševa i 11 skokova.

U noći s petka na subotu, Šarić će u New Orleansu braniti boje selekcije Svijeta i to u društvu Srbina Jokića, Letonca Porzingisa, Litavca Sabonisa (sina legendarnog Arvidasa). 

>>Šarić najučinkovitiji u porazu Sixersa, Bogdanović i Zubac solidni

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
11:10 17.02.2017.

Bravo Šariću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije