Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Sir Alex Ferguson na strani Talijana: Capello mora biti šef

Alex Ferguson
PA/Pixsell
07.02.2012.
u 16:45

Ferguson je podržao Capella koji je pobjesnio jer je Engleski nogometni savez oduzeo kapetansku traku u reprezentaciji Terryju, iako je on bio protiv

I legendarni menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson stao je na stranu izbornika Engleske Fabija Capella u "slučaju Terry".

– Izbornik je glavna osoba u reprezentaciji. Gospoda iz FA-a moraju to shvatiti i bez ikakve dvojbe moraju dopustiti Capellu da sam donosi tako važne odluke – istaknuo je škotski stručnjak.

Komentara 2

ZD
Zoran-Düsseldorf
14:18 08.02.2012.

Pravi kolega,brani kolegu.

TT
Turin Turambar
13:48 09.02.2012.

Nije ovo stvar kolegijalnosti već osnova managementa. Ako je Kapelo manager (direktor ili kako hoćete) reprezentacije onda ima i sve ovlasti u njoj, a ako reperezentacija (ili firma) ne posluje u skladu s očekivanjima prvi dobiva otkaz...zamislite da su Fergusonu dali otkaz ili zabranili da potjera Beckhama prije 10-ak godina bez obzira kolika beckham bio zvijezda onda, a ferguson možda u krivu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije