Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamova legenda

Rudu Belina na 69. rođendan obilazili su čestitari

'04.11.2011. Bolnica Magdalena, Krapinske Toplice - Dinamova legenda Rudi Belin danas slavi 69. rodjendan. Posjetili su ga bivsi suigraci Slaven Zambata, Zlatko Skoric, Dinamov direktor Damir Vrbanovi
Foto: 'Matija Topolovec/PIXSELL'
1/7
04.11.2011.
u 19:03

Dinamova legenda Rudo Belin jučer je u Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama proslavio 69. rođendan

Dinamova legenda Rudo Belin jučer je u Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama proslavio 69. rođendan. Već od ranog jutra izmjenjivali su se gosti (Joža Čačković, veterani BBB-a, Damir Vrbanović, Slaven Zambata, Zlatko Škorić, Marko Mlinarić, Ismet Hadžić...).

"Mnogo ljeta sretan bio, bio, mnogo ljeta živio...", orila se pjesma uz "prošvercano" bijelo vino.

– Dinamov dres ne skidam ni ovdje! Mi nekad nismo smjeli izgubiti utakmicu, jer se više ne bismo mogli vratiti među navijače. A ovi danas i ne znaju kaj znači igrati za Dinamo! Gledal sam ih protiv Ajaxa, ali nema tu ni znanja, ni brzine, ni tehnike, a kaj je najgore, čak ni volje. Mi smo bili bolji – rekao je Belin, koji je za bolnički krevet prikovan već nekoliko mjeseci nakon što se poskliznuo te mu je na nekoliko mjesta napuknuo kuk, a sve se zatim zakompliciralo neuspješnom operacijom na Rebru, pa ga je u Magdaleni morao operirati dr. Andrija Škopljanac.

– Zahvaljujem dr. Škopljancu što mi je spasio lijevu nogu te primarijusu Majsecu koji se brine o meni – dodao je Belin.

Ključne riječi

Komentara 8

IP
Ivan Pavao III
21:23 04.11.2011.

Budala I sam bih volio znati: Što je s Belinom?

DU
Deleted user
09:06 05.11.2011.

E bože moj... , kad se sjetim tih igrača krenu mi suze.... , da je takvih kao što je Rudač , i sličnih iz njegove generacije ... , nebi izgubili od ajaxa 4:0 , ... , ma pitanje je dali bi uopće izgubili !!!! SRETAN TI ROĐENDAN LEGENDO !!!!!

DU
Deleted user
20:24 04.11.2011.

U pravu je Belin. Ali sto je s njim? Izgleda kao da je 89 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije