Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počele provokacije

Roy Nelson: Miočić samo bježi po ringu, ako on može biti prvak, mogu i ja!

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
17.05.2016.
u 19:28

– Volio bih se opet boriti s njim, pogotovo sada kada je prvak, ali ovaj put bih prošao kompletne pripreme. Nisam iznenađen time što je postao prvak, svatko u teškoj može do naslova

Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju fenomenalnom predstavom i isto takvim nokautom šokirao je Fabricija Werduma i postao novi UFC prvak. Bila je to fantastična večer za američkog Hrvata, došao je na sam vrh. To mu donosi slavu, ali i neke druge stvari, ne tako lijepe. Primjerice, sad će morati slušati prijetnje raznih boraca i izazivanja na borbu. Prvi koji je počeo s tim ''trash-talkom'' je Roy Nelson.

– Stipe se ne bori, on je borac na bodove. Zar ga niste vidjeli kako bježi? To je taj novi stil u kojem se ide na bodove, a ja sam stara škola. Stisnem zube i krenem, idem po nokaut. Impresioniran sam time što je nokautirao Werduma jer to nisam očekivao. Mislim da tu nije bila riječ o sretnom udarcu, Werdum je samo natrčao na njega. Stipe mi je dao inspiraciju – ako on može biti prvak, onda mogu i ja. Kad smo se borili, on je bježao od mene i išao na bodove, kazao je Nelson.

No, njegove su riječi bez pokrića, njih su se dvojica borila u lipnju 2013. Miočić je dominirao u svim rundama, uputio čak 106 udaraca i pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Iz Nelsona očito govori frustracija.

– Volio bih se opet boriti s njim, pogotovo sada kada je prvak, ali ovaj put bih prošao kompletne pripreme. Nisam iznenađen time što je postao prvak, svatko u teškoj može do naslova jer o svemu može presuditi jedan udarac – govori Nelson.

Miočić inače ima odličan skor. Od 17 borbi u karijeri, dobio je 15, od kojih čak 12 nakon prekida. Od posljednje četiri pobjede sve su bile prekidom, a u karijeri je samo jednom bio nokautiran. Ove činjenice dovoljno govore o tome o kakvom je borcu riječ.

Komentara 13

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
21:06 17.05.2016.

Eh moj debeli bradonja, sam si sebi odgovorio zakaj nikad nisi osvojio UFC titulu.

MT
mtm800e
02:19 18.05.2016.

Stipe je prebio Nelosna ko nitko, tip je na kraju bio ispuhana vreca i nije se mogao maknut 5 minuta sa zice od kaveza. Ostaje cinjenica da Nelson moze podnijeti batine ko nitko.

Avatar Dančo
Dančo
09:57 18.05.2016.

stipe preferira stojku, tj borbu na nogama gdje koristi razoran udarac i u pravilu zavrsava borbe tako sto protivnika spremi na spavanje, za razliku od debelog nelsona koji se voli valjati po podu. naravno da ce stipe izbjegavati sa takvima klinc posto bi se borba u tom slucaju brzo prebacila na parket. cak ne vjerujem da debeli moze stipu koji je dobar pobijediti na podu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije