Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN AUSTRALIJE

Rosberg najbrži na trećem slobodnom treningu

Nico Rosberg
Reuters (Ilustracija)
15.03.2014.
u 08:14

Nico Rosberg postavio je najbrže vrijeme na trećem i zadnjem slobodnom treningu VN Australije.

Nico Rosberg postavio je najbrže vrijeme na trećem i zadnjem slobodnom treningu VN Australije. Drugo je mjesto, s gotovo sekundu i pol zaostatka, zauzeo Jenson Button. Treći je završio Fernando Alonso.

Kao i jučer, Mercedes je izgledao daleko najuvjerljivije od svih momčadi, što je i potvrdilo vrijeme Nice Rosberga, koji je danas odvozio najbrže vrijeme sva tri treninga. Red Bull je izgledao nešto slabije danas, a Sebastian Vettel je pri kraju treninga javio svom inžinjeru kako bolid ne ubrzava dobro.

Problemi za Lotus se nastavljaju, te se uz prilično loša vremena, doimaju kao vrlo nepouzdani. No, zato je Caterham danas izgledao vidno bolje, te su Ericsson i Kobayashi odvozili nekoliko krugova. Japanac je na kraju uspio postaviti vrijeme oko 5 sekundi sporije od Rosberga. Trening je za Ferrari protekao prilično dobro, a Kimi Raikkonen je u odnosu na jučer imao manje problema, te je postavio vrijeme sporije dvije desetinke od Alonsa. Williams je imao nemalih problema, pa će tako Valtteri Bottas morati promijeniti mjenjač, te će startati 5 mjesta niže od plasmana kojeg ostvari.

Treći slobodni trening, rezultati:

1. Nico Rosberg (Mercedes) 1:29.375
2. Jenson Button (McLaren) 1:30.766
3. Fernando Alonso (Ferrari) 1:30.876
4. Lewis Hamilton (Mercedes) 1:30.919  
5. Daniel Ricciardo (Red Bull) 1:30.970
6. Nico Hulkenberg (Force India) 1:30.978
7. Kimi Raikkonen (Ferrari) 1:31.156
8. Kevin Magnussen (McLaren)  1:31.251
9. Sergio Perez (Force India) 1:31.665
10. Felipe Massa (Williams)  1:31.723

Više pročitajte na www.gp1.hr

>> Treninge obilježili problemi s kočnicama i pogonskim jedinicama, Alonso i Hamilton najbrži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije