Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

PSG krenuo pobjedom, Neymar trijumf Parižana slavio na tribini

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.08.2017.
u 23:19

Najskuplji nogometaš u povijesti Brazilac Neymar, koji je za 222 milijuna eura stigao iz Barcelone, zbog sređivanja administrativnih detalja nije debitirao u dresu PSG-a, ali je bio na stadionu i uoči utakmice je predstavljen navijačima

Nogometaši PSG-a krenuli su pobjedom u novu prvenstvenu sezonu nakon što su u subotu na svom terenu svladali Amiens sa 2-0 pogocima Cavanija (42) i Pastorea (80).

 

Najskuplji nogometaš u povijesti Brazilac Neymar, koji je za 222 milijuna eura stigao iz Barcelone, zbog sređivanja administrativnih detalja nije debitirao u dresu PSG-a, ali je bio na stadionu i uoči utakmice je predstavljen navijačima.

Santinijev Caen je u 1. kolu francuskog prvenstva u gostima izgubio od Montpelliera sa 0-1. Pobjedu Montpellieru donio je Souleymane Camara u 59. minuti, a Ivan Santini , koji je odigrao cijeli susret za Caen, najbolju je prigodu imao u 11. minuti, ali je njegov pokušaj glavom završio iznad gola.

Dan ranije Monaco je u obranu naslova krenuo teško izborenom 3:2 pobjedom na svom terenu protiv Toulousea. Gosti su dva puta vodili golovima Machacha (6) i Delorta (53), no Jemerson (28) je uspio poravnati na 1-1, a Falcao (58) na 2-2 da bi pobjedu Monacu donio spretnim golom Glik (70).

 Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco, te je bio nemoćan kod oba pogotka gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije