Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euro 2024.

Prvu utakmicu Vatrenih pratite na samoborskom Vugrinščaku uz legendarne Zaprešić Boyse

Foto: Privatni album
1/2
11.06.2024.
u 21:32

Koncert počinje već oko 17 sati kako bi nekima od svojih najvećih navijačkih hitova, među kojima su i ”Igraj moja Hrvatska”, “Srce vatreno” te “Neopisivo”, zagrijali publiku

Najdugovječnija sportska manifestacija u Hrvatskoj ove će se godine spojiti s još jednim važnim sportskim događajem. Naime, u subotu, na dan 42. Večernjakove biciklijade Hrvatska nogometna reprezentacija u Berlinu će u sklopu Europskog prvenstva odmjeriti snage sa Španjolcima pa će se navijanje za Vatrene oriti i Samoborom.

Bogat program tako očekuje posjetitelje na samoborskom Vugrinščaku, a Navijačkim kornerom, koji će također ondje biti postavljen, vladat će navijačka atmosfera. Utakmica koja počinje u 18 sati, pratit će se velikom ekranu, a prije, tijekom poluvremena te nakon što Vatreni pobijede Španjolce, atmosferu će podizati Zaprešić Boysi

VEZANI ČLANCI: 

Koncert počinje već oko 17 sati kako bi nekima od svojih najvećih navijačkih hitova, među kojima su i ”Igraj moja Hrvatska”, “Srce vatreno” te “Neopisivo”, zagrijali publiku. 

Biciklijada, podsjetimo, starta u 10 sati sa zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana, od kuda će karavana krenuti preko Ilice, Aleje Bologne i Škorpikove pa Samoborskom cestom prema Samoboru te na koncu stići do Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak.

Foto: VL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije