Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplicitna snimka

Procurio video Cristiana Ronalda i žene koja ga je optužila za silovanje

CR
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL
02.10.2018.
u 23:49

Djevojka je za njemački Der Spiegel nedavno rekla kako je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da ju je tražio broj telefona.

Kathryn Mayorga službeno je optužila Cristiana Ronalda za silovanje, a o tome je šutjela je devet godina.

Djevojka je za njemački Der Spiegel nedavno rekla kako je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da ju je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, te se kasnije ponovno sastali u predvorju hotela u kojemu je on odsjeo.

Mayorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman te da je ona otišla u kupaonici obući kupaći kostim za jacuzzi te da je on ušao za njom u kupaonicu, skinuo se i molio ju da ga dodirne po penisu. Mayorga je navela kako ju je kasnije odvukao u spavaću sobu te analno silovao, što je ona kasnije prijavila policiji.

Britanski The Sun se domogao videa na kojemu se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše s djevojkom za koju tvrde da je Kathryn Mayorga. Na videu par djeluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu.

Video možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 26

5S
505.scrtom
00:00 03.10.2018.

Nikada mi neće bit jasno zašto moraju proći godine i godine dok se neko sjeti optužiti nekoga za silovanje.Dali takve osobe mogu biti nakon toliko godina vjerodostojne i kako žele to uopće naknadno dokazati !?

DO
domxerex
02:02 03.10.2018.

Pazui piše da se vidi ; "Na videu par djeluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu." nakon toga ju je analno silovao. I onda se ona nakon 9-10 godina to sjetila prijaviti. Kao do tada nije znala da je to silovanje. Još će naći nekog levičarskog sudca koji će to proglasiti silovanjem zbog poznanstva sa njezinim odvjetnikom za vrijeme studija (prepisivao od njega) ali zato razbijenu i okravljenu ženu će optužiti da je izazivala. Gadi mi se to ljevičarsko i liberalno poimanje stvarnosti. Sve izvrću.

MZ
MZ10
07:17 03.10.2018.

Jedino šta je ovdje za povjerovat je da Ronaldo voli analno:)) gaynaldo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije