Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE 2 GODINE

Prijatelj Vlade Divca optužen za pokušaj silovanja: 'Uvukao me u automobil'

Mike Bibby
Foto: Instagram/Kaitlin Chin
1/2
26.02.2019.
u 11:28

Bibby je nakon karijere našao posao u lokalnoj školi gdje radi kao košarkaški trener. Ipak, Bibby se sada našao u problemima jer nastavnica iz iste škole tvrdi kako ju je Bibby pokušao silovati.

Mike Bibby početkom 2000-ih bio je jedan od najboljih razigravača NBA lige, a najpoznatiji je po igrama u Sacramento Kingsima gdje su mu suigrači bili Vlade Divac, Predrag Stojaković i Chris Webber.

Ta momčad došla je do finala zapadne konferencije gdje su, po mnogima uz pomoć sudaca, ispali od Los Angeles Lakersa

Bibby je nakon karijere našao posao u lokalnoj školi gdje radi kao košarkaški trener. Ipak, Mike se sada našao u problemima jer nastavnica iz iste škole tvrdi kako ju je Bibby pokušao silovati

Prema njenim riječima, on ju je u veljači 2017. godine u jednom trenutku uhvatio oko struka, uvukao u svoj automobil i svojim tijelom imitirao pokrete iz seksualnog čina

- S velikom sigurnošću mogu reći da se taj incident nije dogodio i to će se na kraju postupka i dokazati. Mike nije sudjelovao ni u kakvom seksualnom napadu, kako to tvrdi žena - rekao je  je Donald Harris, odvjetnik bivšeg igrača. 

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
17:09 26.02.2019.

Kakvo je vrijeme danas u vašoj otadžbini, drug urednik? Mileva dobro? Ima nove opanke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije