Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fešta navijača

Pogledajte kako su BBB-i proslavili ulazak Dinama u Prvu ligu

Futsal Dinamo, BBB
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/8
07.06.2015.
u 19:30

Palile su se baklje, vijorile su se zastave, slavilo se i pjevale su se Dinamove navijačke pjesme...

Momčad Futsal Dinama je pobjedom nad Aurelijom (3:2) u Vinkovcima osigurala izravni plasman u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Kolo prije kraja doigravanja osvojili su prvo mjesto, a navijači kluba, BBB-i, danas su, uoči posljednje utakmice sezone sa Potpićanom, napravili pravu feštu.

Slavlje je trajalo tijekom cijelog dana, a druženje navijača ili onog dijela BBB-a koji ne podržavaju politiku Zdravka Mamića počelo je u Tkalčićevoj ulici, od 17.30 sati.

Navijači su potom zajedno krenuli od Cibonine dvorane, gdje su se okupili, prema Sportskom Domu. Palile su se baklje, vijorile su se zastave, slavilo se, a navijači su pjevali i Dinamove navijačke pjesme...

>>Futsal Dinamo proslavio naslov uz skandiranje Draženu Petroviću!

>>Futsal Dinamo ostvario veliki uspjeh!

Ključne riječi

Komentara 27

MA
Mars...+
20:43 07.06.2015.

Tamo vam je i mjesto . Samo se dalje drzite od Dinama.

BU
budagigo
20:10 07.06.2015.

ne podržavaju politiku zdravka mamića??????zar mamić vodi politiku i u ovom fa..fe..fo...????klubiću?inače stara narodna kaže;"ne laje pas radi sela"...ajde sretan sam zbog njih,neka su si našli zanimaciju i smisao postojanja.i dobro je da taj fo..fa..fu...??nekoga zanima.i opet me to asocira na jednu pučku;"svaka dalabu ima svoje veselje".

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
19:55 07.06.2015.

bezveze,tracenje vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije