Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala LP

Pjaca će opet biti Allegrijev džoker s klupe, Mandžo kreće protiv Porta

Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second goal with Marko Pjaca Soccer Football - FC Porto v Juventus - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Dragao Stadium, Porto, Portugal - 22/2/17 Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2017.
u 13:28

Juventusu u ovom susretu nije potrebna ni pobjeda, čak smiju i izgubiti s jednim pogotkom razlike jer su iz Porta donijeli pobjedu 2:0. No sigurno je da žele svoju utvrdu i dalje održati neranjivom

Juventusova utvrda, njegov stadion u Torinu, neosvojiv je u zadnjih 46 utakmica, od kolovoza 2015. godine Juve nije izgubio kod kuće u svim natjecanjima. Ostane li tako i u utorak navečer kada igra uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Porta, otići će među osam najboljih i boriti se za pehar s ‘velikim ušima’. Naime, Juventusu u ovom susretu nije potrebna ni pobjeda, čak smiju i izgubiti s jednim pogotkom razlike jer su iz Porta donijeli pobjedu 2:0. No sigurno je da žele svoju utvrdu i dalje održati neranjivom.

Massimiliano Allegri, trener Juventusa, imao je ‘nos’ u prvoj utakmici, kad nije mogao probiti Porto, uveo je Marka Pjacu u 67. minuti, a ovaj je krasno zabio pet minuta kasnije. Pa je uveo Danija Alvesa u 73., a on zabio minutu kasnije. Prema talijanskim medijima, Pjaca će ponovno početi s klupe, a Mandžukić od početka.

Leicester je uručio otkaz svom čudotvorcu Claudiju Ranieriju nakon poraza 2:1 u Sevilli i postavio privremeno Craiga Shakespearea i u prvenstvu upisao dvije pobjede. Imaju pravo barem na nadu protiv Seville.

Osmina finala

Arsenal - BAYERN (1:5) 1:5

Napoli - REAL M. (1:3) 1:3

BARCELONA - Psg (0:4) 6:1

BORUSSIA D. - Benfica (0:1) 4:0

Juventus - Porto (2:0) utorak, 20.45

Leicester - Sevilla (1:2) utorak, 20.45

Atletico - Bayer L. (4:2) srijeda, 20.45

Monaco - Man. City (3:5) srijeda, 20.45

Velikim slovima napisani su klubovi koji su prošli u četvrtfinale. U zagradama su rezultati prvih utakmica. Ždrijeb četvrtfinala je u petak.

>>Juve nakon drame pobijedio Milan, Pjaca odigrao sjajno, ali promašio nekoliko zicera

>>Jedan od najboljih braniča u povijesti: Dovedite mi Mandžukića, želim igrati s njim!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije