Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLORY 63 HOUSTON

Petchpanomrung u prvoj obrani titule, bivši prvaci i neporažene nade

Glory
Foto: Fight Channel
28.01.2019.
u 13:37

Izravni prijenos ne propustite pogledati u noći s petak na subotu, 2. veljače od 4 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Najveća svjetska kick-boksing organizacija, GLORY, ovu će godinu otvoriti s eventom u Houstonu na kojem ćemo gledati borbe koje će sigurno ostaviti  traga na određenim divizijama. Glavna borba tako donosi meč za titulu između prvaka Petchpanomrunga Kiatmookaa i bivšeg prvaka Serhija Adamchuka, a u sunaslovnoj borbi gledamo okršaj velter divizije koji će odrediti budućeg izazivača.

Izravni prijenos ne propustite pogledati u noći s petak na subotu, 2. veljače od 4 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u. 

Petchpanomrung u prvoj obrani titule na velikom testu

Prva Gloryjeva priredba 2019. donosi ključne borbe koje će odrediti smjer određenih težinskih kategorija. Tako u glavnoj borbi prvak Petchpanomrung Kiatmookao (161-36-2, 27 KO’s) po prvi puta brani titulu pero divizije koju je uzeo do tada dominantnom prvaku Robinu van Roosmalenu na Gloryju 59 prošle godine. Ovog puta će se naći u ringu s bivšim prvakom Serhijem Adamchukom (38-9, 14 KO’s) koji jako želi nazad ovaj pojas.

Muay thai majstor Petchpanomrung nanizao je pet pobjeda i na vrhuncu je snage. Iako ima samo 22 godine, iza sebe ima strašno veliko iskustvo kao i svi borci s Tajlanda. Počeo je trenirati u djetinjstvu, a profi borbe je već imao i prije negoli je bio tinejdžer.

Adamchuk iza sebe ima tri uzastopne pobjede i 4-1 od Gloryja 39 kad je podijeljenom odlukom izgubio upravo od Petchpanomrunga u finalu turnira četvorice. Borba je bila jako tijesna te će zato ovaj revanš za Petchpanomrunga biti vrlo ozbiljan test iako je znatno napredovao od njihova prvog susreta.

Borba za mjesto izazivača u velteru

Co-main event donosi okršaj dvije najveće američke kick-boksing nade, a pobjednik ovog meča će ujedno postati i izazivač na titulu velter divizije.

Omari Boyd (13-1, 1 KO) je u Gloryju do sada imao pet nastupa uz isto toliko i pobjeda dok je ‘Trouble’ Troy Jones (8-1, 7 KO’s) skupio dvije pobjede u isto toliko mečeva u Gloryjevom ringu.

Bivši prvaci i mlade nade

Prije njih gledamo nastup Gloryjeva veterana Richarda Abrahama (13-7, 4 KO’s) koji u Gloryjev ring ulazi 11. put. Protivniku mu je Charles Rodriguez (9-0, 4 KO’s) s 3-0 u Gloryju koji nikad nije okusio poraz.

Osim ove tri borbe, glavni dio Gloryjeve 63 priredbe uključuje i meč bivšeg prvaka srednje divizije, Jasona Wilnisa (30-9-1, 8 KO’s). Borac koji je borio s najboljim borcima ove kategorije i prije i nakon svoje vladavine, doputovat će u Houston gdje će rukavice ukrstiti s domaćim borcem Jacobom Rodriguezom (2-2).

Rodriguez ima tek djelić Wilnisova iskustva, ali želi brzo napredovati u diviziji. Sam je tražio ovu borbu kad je čuo da Wilnis dolazi u njegov grad. Bit će mu ovo najveći izazov do sada, ali Rodriguez je borac kojem izazovi sjede.

U borbi pero divizije koja otvara „main card“ gledamo meč borca koji je nominiran za „Gloryjeva debitanta 2018.“ Asa Ten Pow (8-1, 5 KO’s) s Floride u Gloryju ima 3-0, a ovog se puta bori s Nateom Richardsonom (12-4, 6 KO’s) koji u ovog organizaciji ima dvije pobjede i dva poraza.

Izravni prijenos ne propustite pogledati u noći s petak na subotu, 2. veljače od 4 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

GLORY 62 Houston

Petchpanomrung Kiatmookao vs. Serhii Adamchuk

Omari Boyd vs. Troy Jones

Richard Abraham vs. Charles Rodriguez

Jason Wilnis vs.  Jacob Rodriguez

Asa Ten Pow vs. Nate Richardson

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije