Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vahid Halilhodžić:

Ovoj hrvatskoj generaciji Rusija je posljednja prilika, no nemate vrhunsku momčad

Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
29.11.2017.
u 13:23

- Držim da Hrvatska ima izuzetno kvalitetne igrače, vrhunske, ali još nema vrhunsku momčad, tvrdi Vaha.

Izbornik reprezentacije Japana Vahid Halilhodžić već proučava moguće suparnike na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji, a među njima mogla bi biti i Hrvatska. Naša reprezentacija uoči ždrijeba supina koji će se održati u petak uvrštena je u drugu jakosnu grupu dok je Vahin Japan u četvrtoj.

– Ići ću na ždrijeb u Moskvu, ali ja baš nisam sretne ruke. Bih li želio izbjeći Hrvatsku? Želio bih izbjeći svaku jaču reprezentaciju, a kako smo mi u četvrtom šeširu, koga god izvučemo, jači je od nas, pa i Hrvatska - kaže Halilhodžić i dodaje:

- Držim da Hrvatska ima izuzetno kvalitetne igrače, vrhunske, ali još nema vrhunsku momčad. Ovo je možda i zadnja prilika da ta vaša generacija s Modrićem i Rakitićem napravi velike stvari. A mi, mi bismo voljeli napraviti podvig, a to bi bio prolazak skupine – zaključuje Vaha koji je takav podvig napravio i s reprezentacijom Alžira na SP-u u Brazilu.

1/11

 

Komentara 17

MN
Mnd7779
13:35 29.11.2017.

ne brini Vaha,ako ne ovi doće drugi,jedino se za nogomet ne brinem.

Avatar 2leon
2leon
13:47 29.11.2017.

bravo vlaha....jedino bih ima vrhunsku momčad...ha ha ha!!!

KR
kruti193
16:40 29.11.2017.

vaha NE KENJAJ!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije