Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA BRONCA

Otkriveni detalji oko prodaje medalje sa SP-a, jedan dio misterija je riješen!

Vatreni 98
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
1/2
21.11.2018.
u 20:46

Kad bi medalja koja se prodaje pripadala Davoru Šukeru i kad bi imali dozvolu objaviti njegov identitet, procijenjena vrijednost bi bila mnogo veća.

Nedavno se pojavila informacija da netko iz hrvatske nogometne reprezentacije prodaje brončanu medalju sa SP-a 1998., no to nije nitko od vatrenih. Potvrdila je to aukcijska kuća na čijim stranicama se medalja prodaje, piše RTL.

Fifa osvajačima medalja dijeli 30 zlatnih, srebrnih i brončanih medalja. No, njih se proizvede puno više. U Francuskoj se proizvelo 40 od svakog materijala. Njih deset podijelilo se raznim funkcionerima. Ova u prodaji je jedna od tih.

Medalja koja se prodaje jest autentična, ali cijena od sedam i pol tisuća eura je premala u odnosu na slične artikle. Kad bi medalja koja se prodaje pripadala Davoru Šukeru i kad bi imali dozvolu objaviti njegov identitet, procijenjena vrijednost bi bila mnogo veća.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Londona


 

Komentara 29

CA
Cafa
21:56 21.11.2018.

O majku vam više i s ovom medaljom i sa zlatnom loptom...

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:55 21.11.2018.

Nevjerojatno!!! Koji Članak!!! Ako hoćete prave Hrvatske Diskretne Vjesti !!! Glas Slavonije!!!!!!!

DU
Deleted user
23:35 21.11.2018.

Na HRV se piše dužnosnici, a ne funkcioneri. No dobro tako se piše u НОВОСТИМА I otadžbini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije