Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blistava karijera

Modrić otvorio vrata sobe u kojoj leži njegovo golemo bogatstvo

Luka Modrić
Foto: instagram.com/jmiguelsiero
1/7
21.11.2018.
u 07:46

Javnosti je Lukinu trofejnu sobu predstavio njegov frizer Jose Miguel Siero

I dok se ovih dana naveliko nagađa hoće li Luka Modrić osvojiti i Zlatnu loptu France Footballa, i to nakon što je ove godine već primio FIFA-ine i UEFA-ine nagrade za najboljeg igrača 2018., na Instagramu se pojavila fotografija koja je otkrila u kojem kutu kuće čuva do sada osvojene trofeje.

Fotografiju je objavio slavni frizer Jose Miguel Siero, koji inače brine o frizurama mnogih nogometnih zvijezda, pa i o onima Cristiana Ronalda, Jamesa Rodrigueza, Santiaga Ariasa i Marca Asensija.

Modrić je Siera ugostio u svojoj trofejnoj sobi, pa je tako i šira javnost po prvi puta dobila priliku vidjeti gdje i kako ponajbolji nogometaš svijeta čuva većinu osvojenih naslova i priznanja.

A da ih je za blistave karijere manjkalo, nije. Modrić je između ostaloga s Dinamom osvojio tri naslova prvaka Hrvatske i dva Hrvatska kupa, s Realom četiri naslova prvaka Europe i naslov prvaka Španjolske, titulu svjetskog doprvaka s Hrvatskom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi amigo Luca .✂️💪🏻😎👌🏻. With my friend @lukamodric10 is ready.

A post shared by MiguelSiero (@jmiguelsiero) on

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
09:12 21.11.2018.

bravo za Lukicu...nego.. tko bi rekao da ima frizera :)

DU
Deleted user
11:47 21.11.2018.

Luka njemu pravi frizuru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije