Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

'Pokajnik' Eduok donio Hajduku tri boda, Lima promašio penal u 91. minuti za izjedančenje!

'Pokajnik' Eduok donio Hajduku tri boda, Lima promašio penal u 91. minuti za izjedančenje!
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.06.2020. u 23:07

U pretposljednjoj utakmici 31. kola HNL-a, Hajduk je prekinuo seriju od dva poraza gdje su gubili s 3:2 od Varaždina i Lokomotive. Bodove su osvojili pobjedom 2:1 nad Slaven Belupom na Poljudu. 

Torcida je pjesmom bodrila svoje igrače, a sve je krenulo kao iz snova u desetoj minuti kada je nespretno reagirao Bogojević u vlastitom jedanaestercu. Loptu je na bijelu točku postavio Mijo Caktaš koji je siguran i zabija za 1:0. 

Ipak, iznenađujuće je već u 24. zabio Vinko Međimorec, obrambeni igrač gostiju koji je sjajno pucao s 20-ak metara s desne strane u lijevi kut gola Posavca koji je bio nemoćan. 

S tim rezultatom otišlo se na odmor nakon što je Posavec spasio mrežu Hajduka na ulazu u sudačku nadoknadu, a brzom kontrom mogao je povesti Hajduk, ali Ježina također spašava svoja vrata. 

Nakon povratka na teren pao je malo tempo, ali Tudor je pogodio s izmjenama, točnije s uvođenjem Krekovića u 56. minuti umjesto Nejašmića. Upravo je mladi Kreković u 59. minuti sjajno ubacio s desne strane i pronašao glavu Eduoka koji je vraćen u sastav nakon što je propustio utakmicu protiv Lokomotive jer je propustio zajednički doručak

Zebec je pomoću VAR-a dosudio jedanaesterac u 90. minuti za goste nakon starta Dimitrova nad Matheusom, ali Brazilac puca pored gola i tako su gosti iz Koprivnice ostali bez važnog boda!

Do kraja se rezultat nije mijenjao, pa je Hajduk tako stigao do vrijedna tri boda u borbi za drugo mjesto i Ligu prvaka. 

Upravo se tamo Hajduk vratio nakon što su bodove izgubili Lokomotiva kod Istre (1:1) i Rijeka porazom nad Goricom (1:2). 

Momčad iz Splita ima 54 boda kao i trećeplasirana Lokomotiva, Osijek ima 52 i utakmicu manje od svih konkurenata, a petoplasirana je Rijeka s također 52 boda. 

Slaven Belupo je sedmi s 31 bodom

Kolo će zaključiti derbijem kola Dinamo i Osijek u subotu u Maksimiru. 
  

Komentara 19

IN
Ineboimorejeplavo
21:25 26.06.2020.

hajdukova sramota zivi vječno

Avatar dzambo
dzambo
21:49 26.06.2020.

Ovi igraci Hajduka kad dodju na 25 metara od gola i kad se odluce na sut ta lopta ode jos 25 metara u nebo...jednostavno niti talenta niti neke tehnike u citavoj ekipi Hajduka Caktas bi moga biti samo rezerva KAD BI Hajduk ima dovoljno love da kupi barem prvih 11 igraca koji bi igrali za koliko su i placeni..ovi svi dosad...daleko...daleko ispod onoga koliko su placeni....

Avatar dzambo
dzambo
21:57 26.06.2020.

I ovaj Caktas pogodi nekako sa 11 metara a sa 8 metara pravo u golmana....tehnika...tehnika...tehnika...nema tu nista...ka ''drvosjece'' u sumi....udri pa gdje se prelomi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije