Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE STRADAO

Nizozemci u šoku, snažan vjetar im srušio krov

AZ Alkmaar stadion
Foto: DPA/Pixsell
11.08.2019.
u 13:01

"To nas je iznenadilo. U šoku smo, ali sretni što nitko nije stradao", kazao je izvršni direktor AZ Alkmaara Robert Eenhoorn, dodajući da je pokrenuta istraga zašto je došlo do urušavanja.

Snažni vjetar je u subotu uzrokovao urušavanje dijela krova na nogometnom stadionu nizozemskog kluba AZ Alkmaar, ali na sreću nitko nije stradao jer su tribine bile gotovo prazne.

"To nas je iznenadilo. U šoku smo, ali sretni što nitko nije stradao", kazao je izvršni direktor AZ Alkmaara Robert Eenhoorn, dodajući da je pokrenuta istraga zašto je došlo do urušavanja.

"Na stadionu se neće igrati ni jedna utakmica dok ne bude siguran", dodao je.

Zbog štete nastale na ovom stadionu s 17.000 mjesta koji je izgrađen prije 13 godina u pitanje je dovedena i utakmica protiv ukrajinskog Marioupola u četvrtak u trećem pretkolu Europske lige.

AZ Alkmaar u nedjelju igra utakmicu drugog kola nizozemskog prvenstva u gostima kod Waalwijka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:53 11.08.2019.

To vam se zove rodijačka gradnja u Niskozemskoj.

LU
lukathereem
13:45 11.08.2019.

.... Jjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije