Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENI TRENER

Niku Kovača želi jedna od najboljih momčadi svijeta, evo što on kaže na to

Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.12.2017.
u 13:35

- Imam vrlo dobar klub, dobre igrače koji napreduju, no moram naglasiti da se ništa ne događa preko noći - rekao je Kovač.

Bivši hrvatski izbornik i trener Eintrachta Niko Kovač u kombinacijama je za preuzimanje klupe Bayerna, pisali su njemački mediji proteklih tjedana.

Sada se o svemu se oglasio i Niko koji kaže da se ne zamara takvim pričama.

- Sve što je bitno je ovaj posao u Frankfurtu. Želim nastaviti ovdje što sam započeo - rekao je Kovač.

Niko Kovač Eintracht
1/6

Kovač ugovor s momčadi iz Frankfurta ima do 2019. godine.

- Imam vrlo dobar klub, dobre igrače koji napreduju, no moram naglasiti da se ništa ne događa preko noći - zaključio je Kovač.

A tko će biti novi trener Bavaraca trebalo bi se znati početkom iduće godine. Bayern trenutno vodi Jupp Heynckes koji je preuzeo momčad od Carla Ancelottija nakon što je Talijan dobio otkaz. No, 72-godišnji trener samo je privremeno rješenje jer je potpisao ugovor do kraja sezone.

Komentara 9

MA
Marko1337
15:01 03.12.2017.

Kovač je najveći, nakompletniji izbornk kojeg smo do sada imali. To je čovjek sa karakterom i ipravo to najviše smeta našu partijsku gamad i njihove medije.

MA
Marvin
14:52 03.12.2017.

ti mislis da si odrastao a jos uvijek kopas nos

KT
Kolo_Tg
15:02 03.12.2017.

Niko je orjubas kao ja. Navijamo za Hajduk iz Splita , redovito idemo u crkvu..... Hrvatska je nama velika ljubav, uspjesniji je od mene u zaradjenim eurima ali ni meni ne ide lose. E sad sto ce oni koji su odrasli na komunizmu, j.blazevicu i zabrani minute sutnje za generala praljka..... nista oni ce glumiti domoljube a nas smatrati orjunasima. Niko je legenda Hrvata, kaze mamic da je trazio previse discipline a to beogradski splavovi ne vole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije