Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MOGUĆE?

Nećete vjerovati što su pronašli u ormariću slavnog nogometaša!

Balotelli
Foto: Press Association/Pixsell
03.12.2017.
u 10:45

- On je stvarno poseban. Najnepredvidljiviji čovjek na planetu. Jednom prilikom, kada je bio isključen u dvoboju s Arsenalom, bacio je kopačku na plazma TV u svlačionici - ispričao je oružar Manchester Cityja

Mario Balotelli jedan je od najposebnijih nogometaša današnjice pa nije čudo što engleski mediji pišu o njemu iako je Manchester City napustio prije četiri godine.

O anegdotama s Balotellijem progovorio je oružar Manchester Cityja Les Chapman.

- On je stvarno poseban. Najnepredvidljiviji čovjek na planetu. Jednom prilikom, kada je bio isključen u dvoboju s Arsenalom, bacio je kopačku na plazma TV u svlačionici - ispričao je oružar.

Balotelli
1/7

Ispričao je još jednu anegdotu.

- Imao je kamuflažni auto koji je svakodnevno parkirao na zabranjenom mjestu ispred jednog restorana u centru Manchestera. Onda bi se znao čuditi zašto mu je auto zaplijenjen 27 puta. Kada je otišao, otvorio sam njegov ormarić, a iz njega su poispadale kazne za parkiranje.

Balotelli ima i dobru stranu.

- Nije bio glup i bio je jako darežljiv i velikodušan . Platio bi svima iz ekipe gorivo ili bi beskućniku poklonio snop novčanica - zaključio je oružar Cityja.

Komentara 3

Avatar Abcda
Abcda
12:50 03.12.2017.

Necete vjerovati sto ja mislim o ovom clanku... )-:

DU
Deleted user
12:05 03.12.2017.

A da, sve je to radio zato što je mogao. Zgodno!

TU
turbolet
13:13 03.12.2017.

Stvarno ne mogu vjerovati, nije on takav. Autoru članka : klap klap. Važnom viješću ispunjen dio prostora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije