Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Newcastle napravio iznenađenje i nanio Chelseaju prvi poraz!

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.12.2014.
u 15:59

Gosti su bili bolja momčad, uputili su čak 25 udaraca prema golu, osam u okvir, imali posjed lopte 66 posto, ali nisu mogli zaustaviti Cissea koji je bio dvostruki strijelac

Nogometaši Newcastlea priredili su iznenađenje u 15. kolu engleskog prvenstva, na svom su stadionu pobijedili vodeći Chelsea sa 2:1. Gosti su bili bolja momčad, uputili su čak 25 udaraca prema golu, osam u okvir, imali posjed lopte 66 posto, ali nisu mogli zaustaviti Cissea koji je bio dvostruki strijelac.

Prvi gol zabio je u 57. minuti, Ameobi je ubacio s lijeve strane, Cahill je pokušao očistiti, ali je katastrofalno reagirao, lopta je prošlo kroz njega i došla do Papissa Cissea koji iz blizine pogađa za 1:0. Gosti su tada još jače pritisnuli, a najbolju priliku imao je Hazard u 77. minuti, ali je pogodio vratnicu. Dvije minute kasnije Cisse je još jednom šokirao 'bluese'.

U 82. minuti Taylor je kod domaćina dobio drugi žuti karton, a minutu kasnije Drogba je smanjio nakon asistencije Fabregasa. Ipak, samo je uspio ublažiti poraz. Bio je to prvi poraz Mourinhove momčadi ove sezone, a treći zaredom na St. James Parku.

Chelsea je i dalje vodeći, ima 36 bodova, šest više od Manchester Cityja koji večeras protiv Evertona igra svoju utakmicu 15. kola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije