Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKA LIGA

Nevjerojatan preokret Ivanušecovog Feyenoorda, Sosa nastupio u pobjedi Ajaxa

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Matija Habljak/PIXSELL
31.03.2024.
u 17:51

Josip Šutalo i Jakov Medić nisu nastupili za Ajax, dok je Borna Sosa ušao u igru u 81. minuti

Aktualni nizozemski prvak Feyenoord pobijedio je Utrecht sa 4-2 u susretu 27. kola "Eredivisie" smanjivši zaostatak za vodećim PSV Eindhovenom na sedam bodova. Feyenoord je iskoristio subotnji poraz PSV-a i domaćom pobjedom protiv Utrecha smanjio zaostatak na sedam bodova. Utrecht je vodio 2-0, no domaćin je uspio okrenuti rezultat sa četiri gola.

Za Feyenoord su zabili Igor Paixao (36), Oscar Fraulo (65-ag), David Hancko (71) i Leao Sauer (85), dok su strijelci za Utrecht bili Othman Boussaid (2) i Sam Lammers (32-11m). Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec nije nastupio za domaći sastav.

U ranije odigranom susretu Ajax je na gostovanju pobijedio PEC Zwolle sa 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Posljednju pobjedu "Kopljanici" su ostvarili početkom ožujka protiv Utrechta (2-0), a potom su nanizali tri remija i poraz od Aston Ville (0-4) u Konferencijskoj ligi.

Momčad iz Amsterdama je povela u 12. minuti golom Kristiana HlynssonaChuba Akpom je povećao na 2-0 u 25. minuti, da bi Filip Krastev smanjio u 72. minuti. Konačnih 3-1 postavio je Akpom svojim drugim golom u 84. minuti. Josip Šutalo i Jakov Medić nisu nastupili za Ajax, dok je Borna Sosa ušao u igru u 81. minuti.

Na vrhu je PSV sa 72 boda, Feyenoord je drugi sa sedam bodova manje, dok je Twente na trećem mjestu sa 56 bodova. Ajax je peti sa 44 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije