Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši hajdukovci

Neretljak i Gabrić imaju poseban motiv: Ma kakvo puštanje bijelima!

'30.06.2012. Rijeka - Prijateljska nogometna utakmica HNK Rijeka - FC Tom iz Tomska na stadionu  Kantrida. Igrac Rijeke Mato Neretljak. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovacic/PIXSELL
01.09.2012.
u 11:56

Neretljak se na zanimljiv način opuštao uoči utakmice – sinu je kupovao bager! Igračku, dakako...

Jadranski derbi uvijek je bio pod posebnim nabojem, pa ni ovaj put neće biti drukčije. A k tome će u momčadi Rijeke posebno biti motivirani bivši hajdukovci Mato Neretljak i Drago Gabrić. Neretljak će biti u startnoj postavi – on je jedan od nositelja igre – a Gabrić će svoju prigodu čekati na klupi za pričuve.

Česte su te migracije igrača na relaciji Poljud – Kantrida. Donedavno su u bijelom dresu bila braća Sharbini, a u riječkom bijelom dresu igrali su i Vučko te Marčić...

Neretljak se na zanimljiv način opuštao uoči utakmice – sinu je kupovao bager. Naravno, plastični, za biznis ima vremena. A na travnjaku? Kakva su Neretljakova predviđanja, jer neće mu biti jednostavno istrčati protiv dojučerašnjeg kluba?

– Neobično mi je igrati protiv Hajduka, ali ja sam profesionalac, sada je Rijeka moj klub – kaže Neretljak.

Znamo tog mladića, dobar je k'o kruh, ali kada je travnjak posrijedi, izgara za svoju momčad.

– Nama nedostaje bodova. Ma gledajte, da mi je otac s druge strane, ne bih mu popustio – jasno je poručio Neretljak.

Travnjak Kantride bit će natopljen. Na Kvarneru pada kiša, a takva je prognoza i za utakmicu.

– Bit će ratnička utakmica, teren je natopljen, ali najvažnije je da sve bude korektno. Hajduk me ugodno iznenadio igrama i rezultatima na početku sezone, a mi nismo startali prema očekivanjima. Stiglo je puno novih igrača, još uvijek se tražimo – kazao je Neretljak.

Treneru Rijeke Elvisu Scoriji trese se stolac, jer su Volpi i Mišković nestrpljivi, no pobjeda nad Hajdukom vratila bi mu stabilnost i barem nakratko prekinula nagađanja o njegovoj smjeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije