Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SUPERLIGE

Navijačima Tottenhama prekipjelo: Žele ostavku čovjeka koji je doveo Modrića

Premier League - Tottenham Hotspur v Southampton
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 11:08

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy, pokajao se zbog strepnje i uznemirenosti koje je navijačima donio plan Superlige. Navijači Tottenhama smatraju kako je takva isprika nedovoljna

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy, pokajao se zbog strepnje i uznemirenosti koje je navijačima donio plan Superlige. Navijači Tottenhama smatraju kako je takva isprika nedovoljna.



- Posljedice njihove odluke kako bi pokrenuli ovu ligu, mogle bi uzrokovati značajne kazne protiv Spursa: odbijanje bodova, suspenzije iz natjecanja, novčane kazne, druge sankcije. Čelni ljudi su se priključili ovom planu svjesni ogromnog rizika i znaju kako bi mogli dovesti igrače u opasnost zabrane međunarodnog natjecanja - priopćio je odbor navijača


- Odgovornost Upravnog odbora kluba je djelovanje u najboljem interesu za Tottenham. Trenutni odbor nije to učinio. Zapravo, njegovo djelovanje i dalje može skupo koštati klub. Mislimo kako je naš odnos nepopravljivo narušen i da njihova vladavina povećava rizik u kojem bi klub postao žrtva kaznenih mjera - nastavljaju iz odbora navijača.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije