Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalski čin

Navijači Partizana u Vukovaru išarali Dinamov autobus!

Dinamov autobus
Foto: GNK Dinamo
12.10.2014.
u 22:43

Inače, Dinamo je u utakmici za treće mjesto pobijedio Vukovar 3:1, a turnir je osvojio Široki Brijeg koji je u finalu svladao Osijek 1:0.

Dinamo je danas u Vukovaru igrao utakmicu za treće mjesto na Memorijalnom turniru Blago Zadro protiv domaćina turnira, a zagrebački klub doživio je neugodnost nakon utakmice. Kad su igrači krenuli prema autobusu vidjeli su da im je autobus išaran, a učinili su to navijači Partizana iz Vukovara. Na jednom dijelu autobusa sprejem je na ćirilici ispisano GV (Grobari Vukovar) 1976.

Šteta nije bila velika, ali dinamovcima je bilo čudno što policija nije čuvala autobus. Dodajmo i to da se radi o modernom autobusu kojeg je Dinamo kupio nedavno i vrlo skupo platio.

Inače, Dinamo je u utakmici za treće mjesto pobijedio Vukovar 3:1, a turnir je osvojio Široki Brijeg koji je u finalu svladao Osijek 1:0.

>>Dinamo na krilima sjajnog Fernandesa pobijedio Vukovar, debitirao Olmo

Komentara 64

US
USA
23:05 12.10.2014.

Zasto u tekstu jasno i glasno ne pise da su autobus navodno ili nenavodno isarali Partizanovi navijaci, stanovnici Vukovara srpske nacionalnosti. Ili jos bolje Vukovarski Srbi, navijaci Partizana isarali autobus.

DA
dasdase
23:05 12.10.2014.

Logika VL-a. Kad Partizanovi navijači, dakle Srbi, načine štetu Dinamu, onda je to neugodnost. Kad hrvatski navijači načine štetu, onda je to vandalizam. Zanimljivo.

KN
knin95
23:10 12.10.2014.

Nema nista bez " konacnog rjesenja " za ovaj ostatak bande koji tamo stanuje, gdje ne pripada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije