Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir Blage Zadra

Dinamo na krilima sjajnog Fernandesa pobijedio Vukovar, debitirao Olmo

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
12.10.2014.
u 15:51

- Čestitao bih ekipi Vukovara na fer i korektnoj igri, a mislim da je naša pobjeda ipak zaslužena. Bili smo bolja momčad, stvorili niz prilika i mogli i uvjerljivije slaviti

Dinamo je u dvoboju za 3. mjesto Memorijalnog turnira Blago Zadro pobijedio Vukovar 3:1. Zoran Mamić ponovno je zaigrao s mladim snagama jer ima sedmoricu igrača koji su u reprezentacijama i još četvoricu koji su ozlijeđeni, a momčad mu je predvodio iskusni Junior Fernandes.

Upravo je Čileanac pokazao da je nakon povratka na travnjak u odličnoj formi, oduševljavao je driblinzima, prodorima, a zabio je i gol.

Vukovar se odupirao napadima modrih u prvom dijelu, a u 55. minuti ipak nisu mogli spriječiti gol mladog Božića. U 73. minuti izjednačio je Vučinić, da bi minutu kasnije opet zabio Boži. Pobjedu je potvrdio već spomenuti Fernandes.

- Čestitao bih ekipi Vukovara na fer i korektnoj igri, a mislim da je naša pobjeda ipak zaslužena. Bili smo bolja momčad, stvorili niz prilika i mogli i uvjerljivije slaviti. Pred svim mladim igračima je još jako puno rada, ali pokazali su da imaju talent i da su s razlogom u Dinamu i igrali za prvu momčad. Kažem, moraju još puno trenirati, ali svakako su na pravom putu, rekao je Zoran Mamić.

Dodajmo da je debitirao i Dani Olmo, talentirani igrač koji je došao iz Barcelone.

Komentara 6

BU
budagigo
16:37 12.10.2014.

bravo junior,bravo dani ,sretno!

DU
Deleted user
17:31 12.10.2014.

Plavi prvaci. Samo Dinamo.

MK
MKGRA
22:53 12.10.2014.

Dinamooooo ima donee igrace samo trener? Od Celtika nisu smjeli izgubiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije