Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILI BEZ DAHA

Navijači Hajduka se spontano okupili na Poljudu i oprostili od Žana Ojdanića

Torcida
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
02.04.2016.
u 20:36

Minutu šutnje zamijenila je molitva, upaljeno je na stotine svijeća, baklji i dimnih kutija popraćenih gromoglasnom tišinom. Zatim je spontano krenula pjesma "U danima sretnim, u danima grubim...''.

Legendarni navijač Hajduka, vođa Torcide, prvi predsjednik udruge Naš Hajduk Žan Ojdanić (45), poginuo je u Sinju nakon nesreće pri skoku padobranom. Odjeknula je ta vijest, zatekla njegovu obitelj, prijatelje, navijače Hajduka i drugih klubova, a najmanje što je njegova Torcida mogla jest odati mu počast na Poljudu.

Proveo je na tom stadionu jedne od najljepših trenutaka u životu, sjeverna mu je tribina predstavljala mnogo u životu i u organizaciji s Hajdukom, na njoj se nešto prije 20 sati okupilo više od 2000 navijača Hajduka i Žanovih prijatelja te se pozdravili s njim na jedini način koji bi on i htio.

Minutu šutnje zamijenila je molitva, upaljeno je na stotine svijeća, baklji i dimnih kutija popraćenih gromoglasnom tišinom. Zatim je spontano krenula pjesma "U danima sretnim, u danima grubim...''. Prizor koji uistinu ostavlja bez daha i daje jasno do znanja kolika je ljudska veličina bio Žan Ojdanić.

>> Zakazao mu padobran na 70 m visine

Komentara 13

DO
dodotatino
10:03 03.04.2016.

ostavite se glupih komentara i podjela na Torcidu i BBB, brojanja krvnih zrnaca i sl. Sućut obitelji i pokoj vječni.

DH
dalibor.hren
09:15 03.04.2016.

Kakva je to "gromoglasna tišina" osim što su divljaci zapalili vatru!?

ME
melanija
08:12 03.04.2016.

dok nam se narod divi huliganima, pametni bjeze iz zemlje da im djeca imaju buducnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije