Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Najveća draž Regionalne lige bit će borba za drugo mjesto

Jug - Primorje
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
08.10.2016.
u 20:49

Zbog financijskog bankrota od natjecanja je odustao Radnički iz Kragujevca pa će A liga imati devet klubova i u svakom će kolu jedan biti slobodan (danas će to biti Mladost)

Samo mijena stalna jest pa će se nova sezona u Regionalnoj vaterpolskoj ligi koja počinje ovaj vikend značajno razlikovati od prethodne. Zbog financijskog bankrota od natjecanja je odustao Radnički iz Kragujevca pa će A liga imati devet klubova i u svakom će kolu jedan biti slobodan (danas će to biti Mladost). No promijenila se i konfiguracija snaga, srbijanski su klubovi Partizan i Vojvodina znatno slabiji nego lani pa će se borba za drugo mjesto (jer prvo teško da može tko oduzeti Jugu) voditi između Mladosti, Primorja, splitskih klubova Mornara i Jadrana i njegova hercegnovskog imenjaka.

Jugaši su odgodili svoju utakmicu s Budvom jer će nastupiti na atraktivnom turniru u Monte Carlu. Suparnici su im Pro Recco, Olympiacos i Spandau 04.

Raspored 1. kola: Primorje - Jadran (S) (19), Jadran (HN) - Vojvodina (19), Jug - Budva (srijeda u 18 sati).

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
22:45 08.10.2016.

A Primorje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije