Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA turnir

Mirjana Lučić-Baroni igra protiv Kiki Bertens za četvrtfinale u Charlestonu

Mirjana Lučić-Baroni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.04.2017.
u 20:27

Naša je tenisačica pobjedom protiv Barthel ponovila svoj najbolji rezultat na zelenoj zemlji u Charlestonu ostvaren prošle godine, kad ju je u osmini finala zaustavila Njemica Laura Siegemund

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni (WTA - 23.) probila se u osminu finala WTA turnira u američkom Charlestonu, gdje je u srijedu u 2. kolu nadigrala Njemicu Monu Barthel (WTA - 88.) sa 6:3, 6:2.   

Bio je treći dvoboj Lučić-Baroni s Njemicom i druga pobjeda naše 35-godišnje tenisačice koja je 26-godišnji Barthel svladala i na početku ove sezone na turniru u Aucklandu.

Barthel je bolje otvorila dvoboj i povela 3-1 u prvom setu, ali je nizom od pet gemova Mirjana Lučić-Baroni osvojila prvu dionicu dvoboja. S još dva 'breaka' u drugom setu 11. nositeljica turnira u Charlestonu stigla je do uvjerljive pobjede 6-3, 6-2 za točno sat vremena igre.

Naša je tenisačica pobjedom protiv Barthel ponovila svoj najbolji rezultat na zelenoj zemlji u Charlestonu ostvaren prošle godine, kad ju je u osmini finala zaustavila Njemica Laura Siegemund.

Ove godine će za mjesto u četvrtfinalu Lučić-Baroni igrati protiv Nizozemke Kiki Bertens (WTA - 21.) koja je sa 6:2, 7:5 nadigrala Ukrajinku Katerinu Bondarenko.

Lučić-Baroni je protiv Bertens igrala jednom, na US Openu 2015. godine, kad je Nizozemka slavila u tri seta.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:25 05.04.2017.

Oh, igras sa mojom Nizozemkom Kiki, ali naravno navijam za tebe. Samo naprijed Mikice! Sve cestitke na glatkoj pobijedi protiv Barthel :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije