Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPARTAK ODNIO BODOVE

Medvjedi poraženi u Ledenoj, sve su dalje od doigravanja...

Medveščak
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/10
08.01.2016.
u 21:50

Medvjedi su sve dalje od doigravanja. Nakon 50 utakmica su na devetom mjestu Zapadne konferencije sa 68 bodova.

Medveščak je upisao poraz u 50. nastupu u KHL-u ove sezone. Moskovski Spartak slavio je 2:1 i odnio bodove iz Ledene.

Utakmica je za Medveščak dobro počela, Larkin je zabio u 15. minuti. No, gosti su do kraja trećine izjednačili. Zabio je Gilroy s igračem više. Pobjedu Spartaku donio je Radil koji je u 29. minuti zabio s dva igrača više.

Medvjedi su sve dalje od doigravanja. Nakon 50 utakmica su na devetom mjestu Zapadne konferencije sa 68 bodova. Slovan, koji trenutno drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, ima dva boda više, ali i dvije utakmice manje...

>> Medveščak odličnom igrom izborio uvjerljivu pobjedu protiv Dinama

Komentara 5

FU
FULL
14:08 09.01.2016.

Utakmica koja se morala dobiti na žalost ne; šteta. Puna toga nedostaje , nije samo novac i isplate u pitanju, čak ni količina u "fondu". Najbolji pojedinci do sad u roasteru nisu korišteni u pravom svjetlu, zbog čega to znajuu oni koji vode brigu o tome?! Pričati stalno o "specijalnim timovima i njihovom učinku" je deplasirano kad niti ne postoje, za to treba puno širi roaster i takve odabranike treba znati koristiti i kad protiv određenih klubova za pozitivan rezultat u svoju korist, ali to je već puno stručnija rasprava za odabrane tiskovine, ne ovdje. P.S. Oni koji ne vole ovaj šport mogu sebe naći u "niskobudžetskim športovima" s "quazi" stručnjacima, gdje se pere lova na igrače preko subkoordiniranih Banaka, takvih ima u izobilju.

MA
mađar
23:26 08.01.2016.

Zbog te vijesti izgubio sam raspolozenje. Mislim da je i tog cirkusa dosta bilo, kao i onog sukomentatora na nasoj dragoj HRT.

SO
srecko.orsulic123
22:47 08.01.2016.

Hokejasi u tajicama samo kradu Hrvatski novac a rezultata nema neka se vrate odakle su dosli !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije