Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Flak

Modrić je jedini koji može u ovoj eri nadmašiti Šukera

Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
19.12.2017.
u 12:15

Hrvatsko nogometno vrelo toliko je veliko i duboko da smo i u ovom 21. stoljeću po ovoj čarobnoj igri i te kako prepoznatljiv

Davor Šuker, koji će u petak 22. prosinca dobiti još jedan mandat u fotelji predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, protiv volje naroda, ali voljom poslušnika, šest puta je bio pobjednik izbora nogometaša godine, koji Večernji list organizira 46. put.

Činilo se to početkom novog stoljeća kao nenadmašan doseg. No, hrvatsko nogometno vrelo toliko je veliko i duboko da smo i u ovom 21. stoljeću po ovoj čarobnoj igri i te kako prepoznatljivi. I postoji mogućnost da Šuker u Luki Modriću dobije sebi ravnog.

Luka Modrić
1/10

Naime, vezist Real Madrida, koji svakog mjeseca dobiva priznanja na svjetskoj razini pet puta je bio pobjednik u našem izboru. Za razliku od Davora Šukera, on nikada s nikim nije dijelio prvo mjesto, kao što je to legendarna devetka učinila 1997. godine. Tada je “Pobjednika”, statuu Stipe Sikirice dijelio s Robertom Prosinečkim.

Luka Modrić je kao u 2016. godini imao fantastičnu godinu u dresu Reala, prvi su klub koji je obranio naslov u Ligi prvaka, sada su u UAE osvojili i svjetski klupski naslov, a naš je Luka Modrić izabran za najboljeg igrača na tom turniru.

Njegova je sezona fantastična, a sve je okrunio i maestralnim predstavama u dresu Hrvatske koja je “požarnim putem” ipak stigla do Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se 2018. igrati u Rusiji. I u toj posljednjoj prigodi jedne generacije hrvatskih reprezentativaca da naprave epohalan rezultat Luka Modrić će nositi kapetansku vrpcu. Bilo je još sjajnih epizoda naših nogometaša,

Mandžukić i Rakitić prije svih s velikim rezultatima Juventusa i Barcelone. Sjajno je igrao i Ivan Perišić. Jedanaest bivših nogometnih reprezentativaca izabralo je najboljeg u Večernjakovu izboru za 2017. Sljedećih dana na stranicama Večernjaka doznat ćete i što su odlučili, tko će biti dobitnik nagrade Nogometaš godine – Darko Draženović.

Večernjakov novinar i urednik, ali prije svega vizionar, prije 46 godina pokrenuo je dodjelu nagrade koja danas nosi njegovo ime, a koja je prepoznata i u svijetu i koju su primali velikani nogometne igre.

Luka Modrić
1/13

Komentara 3

LI
Lik123
13:37 19.12.2017.

Može li narod glasati želi li da gospodin Flak i dalje piše u sportskom dijelu Večernjeg? Istina da se to "naroda" ne tiče i ne treba se pitati "narod", ali ista stvar je i s izborom za predsjednika HNS-a.

BU
buljanzeljko453
15:18 19.12.2017.

Cinjenica je da Flak ne voli ni modrica ni sukera, radje mi mu bilo da je kardelj predsjednik hns a bajevic zlatna kopacka

DR
draxy
15:44 20.12.2017.

Novinari poput Flaka samo pokazuju kako je VL nisko pao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije