Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE KRIJE SREĆU

Lovren 'razvalio' Ćorluku pa slavodobitno objavio: 'Zbog ovoga sam došao u Zenit!'

Instagram
03.05.2021.
u 12:00

- Dragi navijači, hvala vam na vašoj podršci tijekom cijele sezone, išli ste na dugačka putovanja gdje su temperature bile ekstremno niske, pa čak i kad nismo bili na svojoj razini.

Dejan Lovren je sa svojim Zenitom pobijedio Lokomotiv Vedrana Ćorluke 6:1 pa se time dva kola prije kraja osigurala titula prvaka, što je hrvatskog reprezentativca oduševilo.

- Dobro jutro, prvaci! Zbog ovoga sam došao u Zenit. Moj drugi naslov u prvoj sezoni. Čestitam cijeloj momčadi, stručnom stožeru i svim zaposlenicima u klubu - napisao je Lovren na svom Instagram profilu nakon pobjede nad najvećim konkurentom, drugoplasiranom momčadi prvenstva, pa nastavio:

- Dragi navijači, hvala vam na vašoj podršci tijekom cijele sezone, išli ste na dugačka putovanja gdje su temperature bile ekstremno niske, pa čak i kad nismo bili na svojoj razini. To samo pokazuje koliko volite i cijenite ovaj klub. Hvala!

S druge strane, njegov nekadašnji klub Liverpool, kojem više nije bio potreban, tek je sedmi u Engleskoj i samo uz omanje čudo plasirat će se u Ligu prvaka. Upitno je i hoće li do Europske lige uopće!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije