Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKo PRVENSTVO

Lokomotiv slavio kod Volge s 2:0, Ćorluka asistent za prvi gol

'02.07.2012., Pohorje, Slovenija - Popodnevni trening bivseg selektora hrvatske nogometne reprezentacije i novog trenera FC Lokomotiv Slavena Bilica.   Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
18.08.2012.
u 17:35

Na vratima Lokomotiva svih 90 minuta bio je Darijo Krešić, a cijelu utakmicu na mjestu stopera odigrao je i Vedran Ćorluka.

U 5. kolu Ruske nogometne lige Lokomotiv, čiji je trener Slaven Bilić, pobijedio je u gostima kod Volge s 2:0. Strijelac je prvo u 75. minuti bio Ekvadorac Caicedo (na asistenciju Ćorluke), a konačnih 2:0 u 86. je postavio Rus Gluščakov.

Na vratima Lokomotiva svih 90 minuta bio je Darijo Krešić, a cijelu utakmicu na mjestu stopera odigrao je Vedran Ćorluka.

Bilićeva momčad probila se na treće mjesto, s tri pobjede, te remijem i porazom. Ispred su samo Zenit i moskovski Spartak.

U idućem kolu, u subotu, Lokomotiv na svom travnjaku igra gradski derbi s Dinamom iz Moskve.

Valja spomenuti da je Stipe Pletikosa uspio sačuvati svoju mrežu svih 90 minuta u remiju Rostovai Krasnodara (0:0).

Poredak nakon 5. kola: Zenit 12 (4), Spartak 12, Lokomotiv 10, Rubin 9 bodova...

Komentara 2

GO
golo
18:01 18.08.2012.

odlicno bilicu, pravi si desni hrvat, svaka bozja sreca neka te prati

VE
velikazmija
18:41 18.08.2012.

znao je igrati ovo je lakše ako ima kadar . svaka čast trebat ćemo ga opet brzo -- ovo je snaga .sila mišići --ili kako hoćete dakako da mislim na štimca --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije