Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Ljubo: Imam idealnu priliku za iznenađenje

13.01.2009.
u 21:21

Umjesto ozlijeđenog ruskog tenisača Marata Safina na ekshibiciju u Kooyongu, predgrađu Melbournea, upao je hrvatski tenisač Ivan Ljubičić.

Na istom mjestu je prošle godine hrvatski tenisač također obavio posljednju provjeru za prvi Grand Slam turnir sezone (Australian Open), a tamošnjim novinarima je ukratko prokomentirao na koji način gleda prema nastupima u Melbourneu.

- Opet će sve biti posebno. Australian Open je stvarno unikatan turnir koji u sebi uvijek krije moguća iznenađenja - rekao je Ljubičić i objasnio:

- Australian Open te uvijek iznenadi, dođe prebrzo nakon kratke pauze koje imamo. Svi mi odigramo tek po koji meč prije starta tog Grand Slama i zato je logično što su iznenađenja česta na tom turniru. Uvijek neko novom ime bude u završnici. Prvo Baghdatis, pa Gonzalez, pa Tsonga.

Ljubičić nije mogao otkriti tko bi mogao ove godine iznenaditi.

- Sve je moguće, uopće se ne želim upuštati u prognoze. Oni koji nisu u krupnom planu favorita za finale na Grand Slam turnirima uvijek u Melbourneu daju sve od sebe, jer znaju da je ovo idealna prilika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije