Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Mediji iz susjedstva: Livaja će nakon epizode na Rujevici 'još više porasti u očima Torcide'

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
25.05.2023.
u 09:16

"Umjesto da slavi trofej, odlučio vrijeđati navijače Šibenika", a njegovi suigrači rado su se pridružili pjesmi, stoji u naslovu Sportala. Srpski mediji cijeli su incident uglavnom ocijenili skandaloznim

Scena Marka Livaje koji se s megafonom u rukama nakon pobjede Hajduka 2:0 nad Šibenikom u finalu Hrvatskog kupa pridružio podrugljivoj pjesmi i skandiranju proširila se i u susjedne zemlje. Tako su pjesmu "Freze, traktori i seoski putevi. P***e šibenske dobit ćete batine" zapazili srpski mediji i mediji iz BiH te posvetili Marku Livaji poneki redak.

"Umjesto da slavi trofej, odlučio vrijeđati navijače Šibenika", a njegovi suigrači rado su se pridružili pjesmi, stoji u naslovu Sportala. Dotakli su se i gestikulacije kojom su provocirali navijače, aludirajući na njihovo ispadanje u drugu ligu, no to i nije toliko rijetka scena kada se rasplamsaju strasti na terenu, a ispadanje je činjenica.

GALERIJA Navijači pjesmom i bakljama dočekali Hajduk nakon obrane naslova

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
1/8

Sportal je ovaj potez Livaje protumačio kao odgovor na uvredljivi transparent koji ga je dočekao u Rijeci s porukom "Livaja, poliži mi j**a", zbog čega "im se odlučio osvetiti na ovaj način", napisali su. 

Za Kurir je ocijenio da je situacija bila skandalozna i strašna, kako je istaknuto i iznad naslova te u samom naslovu članka. Sportsport.ba istaknuo je kako je ovaj događaj privukao više pozornosti od samog nastupa te srčanosti i igre Marka Livaje. "Marko Livaja je poznat po srčanosti i čvrstom karakteru svoje govorio na terenu, ali sve je ostalo u sjeni skandala", pišu.

VEZNI ČLANCI:

Daju i da je "Hrvatski reprezentativac poznat kao omiljen lik među navijačima poljudskog kluba. Nema sumnje da će im nakon ove geste još više porasti u očima."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije