Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rio, Rio...

Legenda Manchester Uniteda ponovno živi punim plućima

Kate Wright
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.07.2017.
u 10:01

Rio Ferdinand teško se nosio s gubitkom srodne duše, utjehu mu je jedno vrijeme pružao alkohol, razmišljao je i o samoubojstvu. A onda...

U svibnju 2015. godine Ferdinandova supruga Rebecca preminula je nakon borbe s rakom dojke i to samo deset tjedana nakon što joj je dijagnosticiran. Ostao je sam s troje djece tada stare devet, šest i četiri godine. Legendarni branič Manchester Uniteda otkrio je poslije kako se teško nosio s gubitkom srodne duše, utjehu mu je jedno vrijeme pružao alkohol, razmišljao je i o samoubojstvu. Dušu je otvorio u dokumentarnom filmu “Rio: Biti majka i otac”.

– Nikada u životu nisam napravio ručak. A to su sve stvari koje morate raditi. Jedino što sam radio bila je ta “trka do škole”, ali to nije ništa drugo nego ustajanje deset minuta prije djece. Koju je Rebecca već nahranila, obukla i smjestila u automobil. Kada sam ja to prvi put radio – zakasnila su u školu. Kada ste nogometaš, ne morate apsolutno ništa raditi. Sve drugi rade za vas. A onda sam se našao u situaciji da se pitam kako se ide do liječnika. Ja znam samo za onog u klubu.

Dvije godine poslije Rio je pohvatao konce u svome životu, naučio je biti i otac i majka, alkohol je zamijenio tjelovježbom, a upoznao je i novu ljubav. Ono što se od zimus nagađalo, dobilo je potvrdu, umirovljeni nogometaš u vezi je s bujnom Kate Wrigh, nekoć bankarskom službenicom koja je u međuvremenu postala reality zvijezda. Veza je u već ozbiljnoj fazi pa je Rio Kate upoznao i sa svojom djecom.

 

Cocktails & @thebikiniclub 🍓🥂

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

 

Throwback to a couple of weeks ago wearing this beaut @bahimibeachwear bikini 🌺🌸💗

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

 

The right kind of holiday blues @LipsyLondon 💙 #mylipsylook

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

 

POOL DAY 🌊 wearing @thebikiniclub 👙

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on

Komentara 2

MB
MB1970
10:35 19.07.2017.

sumnjam da će ona znati spremiti djecu u školu....

KR
Krkan15
17:50 20.07.2017.

Ona je dobra koka,a on ima dosta novaca.Obostrano zadovoljstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije