Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juan Carlos Navarro

La Bomba novi ambasador Sportskih igara mladih

Florian Cernat
Foto: Vanja Zubčić
1/2
06.04.2012.
u 11:46

Španjolski košarkaš Juan Carlos Navarro, poznat po nadimku La Bomba, novi je ambasador Sportskih igara mladih.

– Drago mi je što kao ambasador mogu pomoći u širenju ove najveće sportske, amaterske manifestacije – rekao je proslavljeni košarkaš i pozvao djecu i mlade da se prijave na šesnaeste Sportske igre mladih.

Na taj način priključio se ostalim poznatim, svjetskim sportašima i dužnosnicima koji su dali potporu projektu za djecu i mlade u RH čiji je temeljni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva: sir Davidu Richardsu, Davidu Beckhamu, Jose Mourinhu, Predragu Mijatoviću, Slavenu Biliću, Goranu Ivaniševiću, Olliju Rehnu i mnogim drugima.

Kao prethodnica regionalizacije od 2007. godine u Splitu se organiziraju Međunarodni dani Sportskih igara mladih na kojima su se okupila djecu i mladi iz Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Češke, Makedonije, Mađarske i Estonije.

Prošle su se godine igre prvi put održale u Bosni i Hercegovini i okupile više od 11.000 natjecatelja u 10 gradova. Na prošlogodišnjim, petnaestim Sportskim igrama mladih sudjelovalo je više od 80.000 djece i mladih, a prijave za ovogodišnje, šesnaeste Sportske igre mladih počinju 1. svibnja 2012. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije