Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVČANE KAZNE

Kazni Genoi, Romi i Napoliju zbog navijača

Genoa
AFP
29.10.2009.
u 16:27

Tri su talijanska nogometna prvoligaša kažnjena nakon utakmica desetoga kola natjecanja u Seriji A. Riječ je o Genoi, Napoliju i Romi.

Genoa je nakon pobjede 2-1 protiv Fiorentine olakšana za 30.000 eura zbog šoua koji su priredili njihovi navijači. Riječ je o konstantnom vrijeđanju, ali i pljuvanju jednog linijskog suca kojega su u nekoliko navrata i pokušali pogoditi kovanicom.

Upola manju kaznu platio je Napoli čiji su navijači laserskim zrakama ometali Milanovog vratara Didu u utakmici bez pobjednika (2-2).

Roma je, pak, kažnjena s 10.000 eura jer je dopustila osobama bez prava ulaska u svlačionicu da istu posjećuju prije, za vrijeme i nakon utakmice u kojoj su poraženi 2-1 od domaćeg Udinesea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije