Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična odluka

Karabatić igra na Euru iako je pozitivan na koronu. EHF: Ima mnogo antitijela

Budimpešta: EHF Europsko prvenstvo: Francuska - Island
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
24.01.2022.
u 13:30

Igrao je u subotu protiv Islanda iako je prošli četvrtak bio pozitivan na koronavirus nakon utakmice s Nizozemskom

Nikola Karabatić (37), legendarni francuski reprezentativac, igrao je na Europskom prvenstvu protiv Islanda u subotu iako je prošli četvrtak bio pozitivan na koronavirus nakon utakmice s Nizozemskom, javlja danska TV2.

Štoviše, Karabatić će igrati i večeras protiv Crne Gore u 20.30 sati.

Islanđanima je zabio jedan gol i četiri puta asistirao, a iz EHF-a su objasnili da su mu dozvolili nastup jer je prebolio COVID u prosincu i ne predstavlja opasnost po okolinu jer ima visoku razinu antitijela.

– Naši liječnički stručnjaci pregledali su njegovu povijest bolesti jer je ranije bio zaražen koronavirusom. Na temelju antitijela, procijenili smo da smije igrati – dodali su iz krovne europske organizacije te naveli kako će ga i dalje redovito testirati i dopustiti mu da igra ako mu se razina antitijela drastično ne smanji.

Pozitivan test prvi put imao je još 22. prosinca pa je bio u izolaciji u Strasbourgu te propustio dio priprema za Euro.

Video – Hrvoje Horvat nakon utakmice s Danskom

Komentara 8

Avatar verum
verum
14:23 24.01.2022.

zdrav i negativan ne moze igrati pa cak ni uci u drzavu ako nije cijepljen a pozitivan moze igrati na turniru. beeee beeee ovce.

Avatar majkuvam
majkuvam
14:22 24.01.2022.

"Francuzi" smiju sve....

LI
liliZG
16:28 24.01.2022.

ima li toga što francuzima NEĆE biti dozvoljeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije