Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE DO DUGO U NOĆ

Kako se pratila utakmica u Hrvatskoj? Više nije bilo važno tko je za Hajduk, a tko za Dinamo

Navijači
Srecko Niketic/PIXSELL
06.12.2022.
u 07:15

Pjevalo se i slavilo dugo u noć jer se takvo što ne događa svaki dan. Kako i ne bi kada nam usred sve probleme koje imamo, uleti nešto ovako lijepo što nas sve povezuje.

Gledati osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru luksuz je koji si mnogi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj nisu mogli priuštiti. No, usporkos tome što je ponedjeljak, a sraz protiv Japana počeo je u 16 sati, praktički za vrijeme radnog vremena, mnogi Hrvati utakmicu su pratili na trgovima, u kafićima, ali i u školama.

Znali su svi oni da će morati ostati dulje vani iako je bilo hladno jer vatreni su nas sve već navikli na produžetke u nokaut-fazi SP-a. Ali, vrijedilo je jer Hrvatska je u četvrtfinalu SP-a. Pjevalo se i slavilo dugo u noć jer se takvo što ne događa svaki dan. Kako i ne bi kada nam usred sve probleme koje imamo, uleti nešto ovako lijepo što nas sve povezuje.

 

Jer više nije bitno tko navija za Hajduk, tko za Dinamo - svi su za Hrvatsku. I još jednom svi su grizli nokte i zadržavali dah, a onda je sve u trans bacio Dominik Livaković obranama penala. Još i sada se po ulicama spominje taj pothavat i još dugo će.

Navijači se nadaju da će tako slaviti i napadače, ali o tome u petak. Sada su se po uliciama mogli čuti pjesma, truba automobila i petarde, a hrvatske zastave ponovno se ponosno vijore.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije