Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna Natalia

Još misli na prelijepu kćer bogatog zagrebačkog biznismena, govorilo se da je zbog njega prevarila dečka

Natalia Barulich
Foto: Instagram
1/14
12.03.2021.
u 11:25

Natalia je podrijetlom Hrvatica te je bivša djevojka kolumbijskog pop i reggaeton pjevača Juana Luisa Londona Ariasa, svima daleko poznatijeg kao Maluma. S njim je svojedobno i ljetovala na našoj obali

Brazilac Neymar da Silva Santos Júnior, napadač PSG-a i ponajbolji nogometaš današnjice, po svemu sudeći još uvijek često misli na svoju bivšu djevojku, Nataliju Barulich. 

Neymar i Baurulich nalazili su se u kratkotrajnoj romansi prije točno godinu dana, a brojnim je korisnicima Instagrama upalo u oko da je u srijedu jednu njezinu fotografiju u bikiniju označio lajkom.

Natalia Barulich
1/13

Je li joj možda poslao i kakvu privatnu poruku, ne znamo, a vrijeme će nam odgovoriti i na pitanje ima li nade da njih dvoje nastave zajednički put.

Podsjetimo, Natalia je podrijetlom Hrvatica te je bivša djevojka kolumbijskoga pop i reggaeton pjevača Juana Luisa Londona Ariasa, svima daleko poznatijeg kao Maluma. S njim je svojedobno i ljetovala na našoj obali.

Kada su lani svjetski mediji ''provalili'' da se spetljala s Neymarom, istaknuli su da je to učinila iza leđa Kolumbijcu, a španjolsko izdanje popularnog magazine People donijelo je i o njoj neke nama zanimljive detalje.

 

Tako je, između ostaloga, rečeno i da je Natalijin otac bogati Zagrepčanin, koji je sedamdesetih godina preselio u Sjedinjene Američke Države.

– Rođena je u Los Angelesu prije 28 godina, hrvatskog je i kubanskog podrijetla. Balet je počela učiti sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednoga zagrebačkog biznismena – naveli su novinari magazina People tada u tekstu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:41 12.03.2021.

"...Neymar i Baurulich nalazili su se u kratkotrajnoj romansi..."___Romansa, jel to novi naziv za one night stand ili kak bi naš narod reko ...

DI
Diesel
13:55 12.03.2021.

Da, da, to su te vertikale. Za par godina knjiga?

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:21 12.03.2021.

A i ovu su iz..bali na svim kontinentima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije