Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISIAH THOMAS:

Jordan ne bi mogao ostati u igri i trpiti bolove koje je trpio LeBron

LeBron James
Reuters (Ilustracija)
06.06.2014.
u 19:22

- Niti jedan sportaš u povijesti ne bi mogao igrati s takvim grčevima - tvrdi Thomas.

San Antonio Spursi pobijedili su u prvoj utakmici reprize finala NBA lige branitelje naslova Miami Heat sa 110:95, a susret je obilježila ozljeda LeBrona Jamesa, zbog čega su odmah uslijedile poprilično nepravedne usporedbe.

Najbolji igrač lige morao je zbog grčeva napustiti igru sedam minuta i 31 sekundu prije kraja, što je Spursima olakšalo posao pa su u posljednjoj četvrtini slavili sa 36:17 i riješili posao.

Da je James ostao, vjerojatno bi situacija izgledala bitno drugačije, pa su zato uslijedile kritike i usporedbe s Michaelom Jordanom i Isiahom Thomasom.

Naime, Jordan je igrao s jakom gripom i jedva stajao na terenu, ali ipak je odigrao susret i donio Bullsima pobjedu protiv Jazza nakon što je postigao 38 poena. Thomas je s natečenim zglobom igrao protiv Lakersa i zabio 43 poena te donio Pistonsima pobjedu. Očekivalo se da će LeBron "pregristi" i odigrati susret do kraja.

- To je apsurdno, niti jedan sportaš u povijesti ne bi mogao igrati s takvim grčevima, niti ja, niti Michael Jordan. To je nemoguće! Ostavite čovjeka na miru, sigurno bi ostao u igri da nije trpio nepodnošljive bolove - branio je Thomas Jamesa, a da zna koliko je zvijezdi Heata bilo teško potvrđuje činjenica da je susret pratio uživo iz prvih redova.

>> San Antonio očuvao tradiciju: Miami 'izgorio' u AT&T centru

Komentara 1

ZT
zvonimir.tomas.9
13:41 09.06.2014.

thomas sa 43 poena nije pistonsima donio pobjedu...informirajte se malo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije