Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE SE VRATITI, ZASAD

Ivanković, Kuže i Kranjčar jasni: Ne zanima nas Dinamo

Cico Kranjčar
Antonio Bronic/PIXSELL
08.05.2011.
u 08:06

Ivanković ne želi doći zbog atmosfere linča u klubu, drži da bi je njegov dolazak samo pogoršao, a Kranjčar i Kuže ostaju vjerni Crnoj Gori i Albaniji.

Branko Ivanković je slobodan, s kineskim se klubom rastao. I sad bi mogao doći u Maksimir.

– Nisam razgovarao s Dinamom, i nisam kandidat za trenera. Nisam zainteresiran – javio je Ivanković iz Kine, što nemalo iznenađuje, u trenutku kad je slobodan, a dobar je s Mamićem.

– Situacija u Dinamu je turbulentna, mi jesmo u dobrim odnosima, ali moj bi dolazak donio neželjene priče. U klubu je stvorena atmosfera linča, a ozračje u klubu je važno. I sad da dođem ja koji iritiram medije bilo bi još gore, a igračima teže. Bolje da ne dolazim radi te atmosfere u klubu koju bi moj dolazak samo pogoršao – tvrdi Tanac.

Kuže želi povratak Boysa

Izbornik Albanije Josip Kuže ponovio je svoju tvrdnju da trenutačno nije kandidat za klupu plavih.

– Mislim samo na pripreme Albanije za utakmicu s BiH. Sada nemam ambicija preuzeti Dinamo. Jednostavno, imam respekt i obvezu prema ljudima u albanskom savezu, koji su prema meni iznimno korektni, nemam ih pravo ostaviti – ističe Kuže.

Biste li razgovarali s Mamićem?

– Zašto ne! Bio bi to prijateljski razgovor, ne o mome angažmanu u Dinamu. Htio bih naglasiti da mi je želja da se BBB vrate na stadion i pomognu Dinamu, jer su oni velika snaga kluba – zaključio je Kuže.

Zlatko Kranjčar je u Rimu, posjetio je crnogorskog reprezentativca Mirka Vučinića. O zbivanjima u Dinamu rekao je:

– Šokantno mi je Halilhodžićev rastanak s Dinamom, zatečen sam. Danas je vrijeme dijaloga, a očito je da je dijalog izostao.

Cico: Nisam kandidat

Halilhodžić je bio vrlo osjetljiv, zasmetale su mu i vaše nedavne kritike igre plavih.

– Svatko ima pravo na mišljenje, pa sam i ja iznio svoje. Dinamo bi već sad morao dobro igrati, a ta bi igra trebala bila temelj za kvalifikacije za Ligu prvaka. A Dinamovu dobru igru nisam vidio. Svatko od nas mora biti samokritičan, da sam bio na Vahinu mjestu, bio bih nezadovoljan igrom, pa onda ne vidim razlog zašto bi mu smetale objektivne kritike. Ili je možda on igru plavih vidio drukčije od većine.

Pozove li vas Mamić da budete Dinamov trener, kako ćete reagirati?

– Nisam slobodan, to se zna, i nisam među kandidatima. Imam posao u Crnoj Gori i želim ga završiti na najbolji način – jasan je Kranjčar.

Netko je spomenuo i Iliju Lončarevića kao kandidata.

– Ne kontaktira se s kandidatima jutro nakon odlaska trenera, već kad je sve gotovo. A ja nisam zainteresiran – odgovorio je Lončarević.

Ne treba zaboraviti ni Krunu Jurčića u Lokomotivi.

Komentara 32

DU
Deleted user
08:33 08.05.2011.

koliko vode ispod savskog mosta jos mora proteci da se mamic makne iz tog dinama? o kakvom dijalogu tu govorimo? pa on je primitivac koji sve ljude s kojima radi, prije ili kasnije, posalje u k...c i u p...u mat....u. Kako to nekome nije jasno? Nema boljeg i europskog dinama s takvim vodstvom, nema tu napretka u svlacionici, u odnosima s upravom, s navijacima, sa novinarima...sve dok je kauboj mamic na funkciji, NIKAD se u dinamu nece nista promijeniti.

KA
katasteko
08:48 08.05.2011.

Koja budala bi došla u Dinamo,pa da ga ovaj majmun maltretira,kao posljedni drek. Takve samo može pamet napustiti. Jao Dinamu sa ovim majmunom,pa da stvara novce na tekućoj vrpci ovo je previše. Jadni moj Dinamo \"Qvo vadis\".

DU
Deleted user
14:35 08.05.2011.

Znači mamić može računati samo na onog *dera ćiru koji bi za pare i pet minuta na tv i majku prodao... Bas steta uz njih dvoje imali bi pravu horizontalu u Dinamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije